Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο – Αγνοούνται οι δύο επιβάτες


Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από φουσκωμένο χείμαρρο – Αγνοούνται οι δύο επιβάτες


Διαφ.


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό ΙΧ οχήματος με δύο επιβάτες, το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χειμάρρου στην περιοχή Πλουτοχώρι, του Δήμου Αδρίτσαινας – Κρεμαστών Ηλείας.

Για τον εντοπισμό των δύο επιβατών, του οδηγού και μίας γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, τα Π.Κ. Κρεστενών, Αρχαίας Ολυμπίας και η Ομάδα Ορμητικών Νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. Παράλληλα, πριν μερικούς μήνες δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Κι ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι, όπως μεταδίδει ο τοπικός ιστότοπος www.ilialive.gr.

Kαθοδόν είναι και μια Ομάδα Ορμητικών Νερών με 4 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ εντολή να ετοιμαστεί έχει λάβει και η Ομάδα Υποβρύχιων Διασώσεων με άλλα τέσσερα άτομα. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1/3 περίπου της 6ης ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκε στο εν λόγω συμβάν, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητά του.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, φαίνεται ότι επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Τρομακτικό βίντεο: «Παναγία μου, με σκέπασαν τα νερά» – Χείμαρρος εισβάλλει σε αυτοκίνητο στη Χαλκιδική

Ένα τρομακτικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, όταν χείμαρρος εισέβαλε σε αυτοκίνητο στη Χαλκιδική. Στο ντοκουμέντο ο τρομαγμένος οδηγός ακούγεται να λέει: «Παναγία μου, με σκέπασαν τα νερά».

Στιγμές τρόμου βίωσε ένας οδηγός στη Χαλκιδική, όταν ο ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του, καθώς επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο, το νερό μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο ακολούθησε μία τρελή πορεία προτού επέμβουν τα κλιμάκια της Αντιπεριφέρειας.

Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το όχημά του χωρίς να κινδυνεύσει.

«Παιδιά, δείτε τι έχω πάθει. Με σκέπασαν τα νερά μέσα στο αμάξι. Παναγία μου… Δεν ξέρω τι να κάνω» ακούγεται να λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου, πανικόβλητος

Δείτε το βίντεο


Πηγή