Σάλος στο Twitter με το Survivor 2024: «Είπε ο Παππάς ότι άλλος άνθρωπος προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια. Τι ζούμε!»


Σάλος στο Twitter με το Survivor 2024: «Είπε ο Παππάς ότι άλλος άνθρωπος προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια. Τι ζούμε!»


Διαφ.


Ο Αλέξης Παππάς, στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 σχολίασε τον Φάνη Μπολέτση και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε σάλος στο Twitter. «Είπε ο Παππάς ότι άλλος άνθρωπος προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια. Τι ζούμε!» ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που έγινε viral.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Φάνη που ενόχλησε την Ασημίνα και αφορούσε τις – αρκετές – συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, δείτε πώς δίκασε τον Rob η Ασημίνα.

Φυσικά στον χορό μπήκαν και γνώμες άλλων με πρώτο και καλύτερο να δίνει τα φώτα του ο Αλέξης Παππάς…

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στο κιου αναφέρθηκε στον Φάνη λέγοντας ότι προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και ότι πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.

«Υπάρχει ένας παίκτης από την αντίπαλη ομάδα, που απ’ ό,τι φαίνεται, προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας και κάνει τα αδύνατα δυνατά και ανοίγει το στόμα του σε στιγμές που ενδεχομένως δεν χρειάζεται, ενδεχομένως για να τραβήξει την προσοχή των καμερών», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Φυσικά με όλα αυτά το Twitter γέλασε με την ψυχή του τρολάροντάς τον που έχει το θράσος και κατηγορεί για άλλους για διχόνοια…


Πηγή