Survivor 2024: «Κάρφωσε» τους Διάσημους ο Γιώργος Ασημακόπουλος – «Δεν κοιμούνται στην καλύβα τα βράδια…» (video)


Survivor 2024: «Κάρφωσε» τους Διάσημους ο Γιώργος Ασημακόπουλος – «Δεν κοιμούνται στην καλύβα τα βράδια…» (video)


Διαφ.


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day σχολιάζοντας τους παίκτες του Survivor 2024.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε όσα ακούγονται για τις αμοιβές στην ομάδα των Διασήμων, ενώ πέρασε σε μια αποκάλυψη για το φετινό Survivor. «Είναι πολλά τα λεφτά. Δεν ξέρω ακριβώς το συμβόλαιο του κάθε παίκτη 10, 12 χιλιάρικα την εβδομάδα αλλά είναι πάρα πολλά λεφτά», είπε για τις αμοιβές ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor 2024: Η αποκάλυψη του Γιώργο Ασημακόπουλου

«Εγώ σας έχω ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ από έγκυρες πηγές ότι οι Διάσημοι δεν κοιμούνται στην καλύβα τα βράδια, πηγαίνουν και κοιμούνται στην “καλύβα” των ρεπόρτερ των βραδινών. Βρέχει αυτή την περίοδο εκεί, μπορεί να έχει και κάνα κάδο εκεί, εμάς αυτά δεν μας τα κάνανε και γενικά βγαίνω μια έπαρση», αποκάλυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και παραδέχτηκε: «Θα ήθελα να είμαι μέσα, ειδικά στα αγωνίσματα. Εννοείται και για τα χρήματα, είναι πάρα πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Happy Day.

Survivor trailer 16/01: Μπουρλότο με την υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά – «Παγώνουν» οι παίκτες από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor trailer 16/01: Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor 2024 από την υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά προς αποχώρηση.

Ο Αλέξης Παππάς σίγουρα δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη και η υποψηφιότητά του τον φέρνει προς δυσάρεστη έκπληξη καθώς θα πρέπει να παραμείνει αγωνιστικά και όχι με την ψηφοφορία του κοινού που τον είχε κρατήσει καιρό μέσα στο προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι που είχε πάρει μέρος.

Όπως είναι λογικό, στις δύο παραλίες όλα γυρίζουν γύρω από την υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά. Πρώτο θέμα συζήτησης κι όχι άδικα, με τον ίδιο να ψάχνει τι ακριβώς έχει συμβεί. Την ίδια στιγμή μάχη για την τρίτη ασυλία σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης έρχεται να φέρει ακόμα δύο υποψήφιους! Ποιοι θα είναι αυτοί; Σίγουρα η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα «παγώσει» αρκετούς.

Δείτε το trailer του σημερινού (16/01) επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:


Πηγή