Άννα Καραμανλή: «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια»


Άννα Καραμανλή: «Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια»


Διαφ.


«Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ούτε ομοφοβική είμαι, ούτε έχω σκοτάδια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Καραμανλή, μιλώντας στο Action24.

Η κα Καραμανλή σχολίασε το «φροντιστήριο» που έγινε εχθές στα γραφεία της ΝΔ προκειμένου να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της κυβερνητικής πρότασης και τις επιδιώξεις του νομοσχεδίου. «Δεν έφυγα σοφότερη», σχολίασε η βουλευτής, προσθέτοντας: «Εάν ισχύουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται ότι καταψηφίζω».

«Δεν είμαι ούτε ομοφοβική, ούτε σκοτάδια έχω. Ζω στο φως», σχολίασε στη συνέχεια.

Ερωτηθείσα για το εάν θα το ξανασκεφτεί σε περίπτωση που δεχθεί τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, η Άννα Καλαμανλή απάντησε: «Όχι. Δηλαδή να κάνω κωλοτούμπα».

Θάνος Τζήμερος: Αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν»

Αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είναι ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν.

Ο Θάνος Τζήμερος τόνισε ότι δεν θα έπρεπε καν να συζητιέται η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια αφού δεν πληρούν τη σημαντικότερη προϋπόθεση, να έχουν τα παιδιά μητέρα και πατέρα. Με την ευκαιρία, δείτε την τοποθέτηση της Ελένης Ψυχούλη επί του θέματος.

«Μέχρι να το εμπεδώσουμε: Ούτε ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην υιοθεσία. Έχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, αν πληροί αρκετές προϋποθέσεις. Ένα ομοφυλόφιλο δεν πληροί τη σημαντικότερη: το παιδί να έχει πατέρα και μάνα. Δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν.», έγραψε στην ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος.


Πηγή