Survivor 2024: Μαζεύει όποιον μπορεί ο Ατζούν – Αυτός ο γνωστός ηθοποιός εισβάλλει στους Διάσημους


Survivor 2024: Μαζεύει όποιον μπορεί ο Ατζούν – Αυτός ο γνωστός ηθοποιός εισβάλλει στους Διάσημους


Διαφ.


Survivor 2024: Μαζεύει όποιον μπορεί ο Ατζούν για να πάρει μπρος η τηλεθέαση στο ριάλιτι επιβίωσης, με έναν γνωστό ηθοποιό να εισβάλλει στους Διάσημους.

Στο Survivor μπαίνει τις επόμενες μέρες ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο ηθοποιός, που θα ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα, μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα. Με την ευκαιρία, αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (17/1).

«Είπα το «ναι» στην πρόταση της Acun Medya γιατί ήταν και το timing που ήρθε η πρόταση. Το εμπιστεύομαι το θέμα timing. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση του Survivor ήταν η κοπέλα μου. Είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς με στηρίζει σε όλα. Οι γονείς μου το βλέπουν το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συμβίωση θα με δυσκολέψει το ροχαλητό, έχω θέμα. Το θυμάμαι και από τον στρατό, μπορούσε να με αφήσει άυπνο. Είμαι κοινωνικός, θαρραλέος και περιπετειώδης. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει λεπτό από το παιχνίδι. Δεν ξέρω να θα έχω πρόβλημα με κάποιον. Πιο κοντά πιστεύω θα έρθω με τον Σάββα και με τον Νίκο Γκάνο», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Δείτε το βίντεο

Survivor 2024: «Μ@ρη Σκωτσέζικη σουπιά…»: Χαμός στο Twitter με το σχέδιο του Ρομπ να παραμείνει στο παιχνίδι

Survivor 2024: Κύμα αντιδράσεων ξεσήκωσε στο Twitter το σχέδιο του Rob James Seymour και του Άγγελου να βγεί ο δεύτερος παίκτης στην κάλπη με το ενδεχόμενο ότι θα παραμείνει σε περίπτωση μονομαχίας με τους υποψήφιους της αντίπαλης ομάδας. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική εξομολόγηση της Κρίστη Καθαργιά για τον γιό της.

Εν τέλει, κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι καταψήφισαν τον Ρομπ αναδεικνύοντάς τον υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού δεν ήθελαν να ρισκάρουν την παραμονή του Άγγελου στο παιχνίδι.

Μία παροιμία λέει: «Και κ@@@@ και δαρμένος…» και κάτι τέτοιο, στην παρούσα φάση, ταιριάζει στον Σκωτσέζο παίκτη, αφού με το στρατηγικό του σχέδιο έπεσε στα μάτια των συμπαικτών του και του τηλεοπτικού κοινού, όπως φάνηκε από τα περισσότερα σχόλια του Twitter, αφού θα θυσίαζε τον φίλο του προκειμένου να παραμείνει στο ριάλιτι και εν τέλει βγήκε υποψήφιος.

«Πονηρός, σουπιά, ύπουλος»: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια για τον Ρομπ Τζέημς στο Twitter


Πηγή