Κωνσταντίνος Δαλάκας: Ο κούκλος personal trainer αδελφός της πρωταθλήτριας στίβου που «έφαγε πόρτα» από το Survivor


Κωνσταντίνος Δαλάκας: Ο κούκλος personal trainer αδελφός της πρωταθλήτριας στίβου που «έφαγε πόρτα» από το Survivor


Διαφ.


Εντύπωση προκαλεί ότι ο αδελφός της Κατερίνας Δαλάκα δεν κατάφερε να μπει στο Survivor, παρά την άψογη φυσική του κατάσταση και το ωραίο παρουσιαστικό.

Το γεγονός είχε αποκαλύψει η πρωταθλήτρια του στίβου και διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο Κωνστανίνος Δαλάκας δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 3, πέρασε από τα castings, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.

Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν τον επέλεξαν, ενώ ήθελε πάρα πολύ να πάει. Υπάρχει αξιοκρατία»

«Δεν μπορείς να βάλεις κάποιον στο παιχνίδι. Ο αδελφός μου φέτος ήθελε να μπει. Έφτασε μέχρι τα τελικά casting, αλλά τελικά δε θα μπει. Δεν τον επέλεξαν, ενώ ήθελε πάρα πολύ να πάει. Υπάρχει αξιοκρατία», δήλωσε η Κατερίνα.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Ο «καυτός» αγρότης από τη Βόρεια Εύβοια το μεγάλο φαβορί – Η κίνηση που τρέλανε τους τηλεθεατές (photos)

Ο Κώνσταντίνος Δαλάκας, ο οποίος εργάζεται ως personal trainer και ζει στην Κατερίνη, είχε εμφανιστεί στο Survivor του 2018, καθώς ήταν μεταξύ των συγγενών των παικτών, οι οποίοι ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να τους συναντήσουν.


Πηγή