Φετίχ του BDSM: Γυναίκα πιπιλάει το δάχτυλο, τρώει από μπιμπερό, μπαίνει τιμωρία και προσποιείαι ότι δεν μπορεί να περπατήσει (video)


Φετίχ του BDSM: Γυναίκα πιπιλάει το δάχτυλο, τρώει από μπιμπερό, μπαίνει τιμωρία και προσποιείαι ότι δεν μπορεί να περπατήσει (video)


Διαφ.


Δε θέλει να μεγλαώσει ποτέ η παρακάτω νεαρή γυναίκα, η οποία λατρεύει μια πτυχή του BDSM που τη θέλει να συμπεριφέρεται σαν μωρό πέντε μηνών, να μπαίνει τιμωρία στη γωνία και να τρώει από μπιμπερό.

Η 20χρονη Max μένει μαζί με τον 31χρονο σύντροφό της, Johnny, τον οποίο αποκαλεί «μπαμπά» και θέλει να την φροντίζει, όπως κάνει ένας γονιός με το βρέφος του. Σύμφωνα με τη Mirror, αυτό το φετίχ αποτελεί τη καθημερινότητά της, αλλά η γυναίκα ισχυρίζεται πως δε γίνεται για σεξουαλικούς λόγους.

Δείτε επίσης: «Του αρέσει να με βλέπει με άλλους, είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή του» – Παντρεμένη κάνει σ@ξ εκτός γάμου με τις ευλογίες του άντρα της (videos)

«Θα σας το περιγράψω με τα λόγια του Πίτερ Παν: Δε θέλω να μεγαλώσω ποτέ. Είμαι μικρή και ο Johnny είναι ο μπαμπάς μου», είπε και πρόσθεσε πως το φετίχ ονομάζεται DDLG, δηλαδή Daddy Dom και Little Girl.

Έτσι, παίζει με κούκλες, πιπιλάει το δάχτυλο, επικοινωνεί με λέξεις και όχι φράσεις, ενώ χοροπηδάει και προσποιείται ότι δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά. «Το είδα για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έκτοτε το λάτρεψα και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ακολουθεί αυστηρούς κανόνες, όπως να ζητά άδεια για να φάει γλυκά, να μην έχει εκρήξεις θυμού και να ξυπνάει στις 11 το πρωί. «Ορισμένοι θεωρούν άρρωστο αυτό που συμβαίνει, αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι», είπε και συμπλήρωσε ότι «σεβόμαστε απολύτως ο ένας τον άλλον. Στο κάτω κάτω είναι μια συμφωνία ανάμεσα σε ενήλικες».

«Θα μπορούσε να είναι παππούς σου»: 33χρονη παντρεύτηκε άνδρα που έχει σχεδόν τα διπλά της χρόνια και νιώθει τυχερή

Την έντονη κριτική χρηστών του διαδικτύου δέχεται μία νεαρή γυναίκα επειδή θέλησε να παντρευτεί έναν άνδρα με διαφορά ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με την The Sun, η 33χρονη Valeria Lipovetsky είναι παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια με τον 51χρονο Gary που γνώρισε σε ηλικία 20 ετών, ενώ πλέον έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Δείτε ακόμα: «Του αρέσει να με βλέπει με άλλους, είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή του» – Παντρεμένη κάνει σ@ξ εκτός γάμου με τις ευλογίες του άντρα της (videos)

Σε βίντεο που δημοσιεύει στο TikTok αναφέρεται συχνά στη ζωή της και εκεί δέχεται τα αρνητικά σχόλια για τον γάμο της. «Θα μπορούσε να είναι παππούς σου», «είσαι άρρωστη που επέλεξες έναν μεγαλύτερο άνδρα για σύζυγο» και «μάλλον είσαι χρυσοθήρας για να είσαι μαζί του», είναι μόνο μερικά από τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Ωστόσο, η ίδια αδιαφορεί για τις επικρίσεις και υπερασπίζεται τον σύζυγό της, δηλώντας τυχερή που τον γνώρισε και ειδικά για το γεγονός ότι έγινε πατέρας των παιδιών της.


Πηγή