Κατάθεση ψυχής από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο: «Τα παιδιά μου είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει» (video)


Κατάθεση ψυχής από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο: «Τα παιδιά μου είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει» (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος την Πέμπτη 18/1.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του, τον γιο του και την κόρη του, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κατερίνα Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Μάρκο Σεφερλή.

«Τα παιδιά είναι μία περιοχή στην οποία πιστεύω Ότι μπορείς να νιώσεις να επεμβαίνει πάνω σου μια τέτοια δύναμη, ικανή να σε βγάλει από το κέντρο. Κυρίως δε όταν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιλέξει να είναι το κέντρο. Ένα παιδί δε σου επιτρέπει να είσαι το κέντρο Και αυτό έχει κάτι λυτρωτικό. Πολύ δύσκολο, Πολύ άβολο, πολύ κοπιαστικό αλλά έχει και κάτι λυτρωτικό», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Και συνέχισε: «Ήμουν πολύ μικρός όταν έγινα μπαμπάς, ήμουν 26 ετών. Είχα φύγει από τα 17 από το σπίτι μου και από τα 18 ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητα του. Πραγματικά όμως, δεν μπορώ να βρω τι να πω και για τα δύο μου παιδιά. Αυτά είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχω ζήσει».

Ψηλός, μελαχρινός με μούσια – Δείτε τον 17χρονο κούκλο γιο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη!

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος έχει μιλήσει “ανοιχτά” στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Το 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ καλές.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, λοιπόν, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές και μαζί της είναι και ο γιος της, που πλέον είναι 17 χρονών και έχει γίνει ολόκληρος άντρας, αφού έχει ξεπεράσει σε ύψος τη μητέρα του, έχει μούσια και μοιάζει πολύ στον πατέρα του. Την σπάνια φωτογραφία τους τη δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πλήθος διάσημων και μη έσπευσαν να σχολιάσουν. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!


Πηγή