Καλλιάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο, θα απέχω από την ψηφοφορία, αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης»

Ο Καλλιάνος δηλώνει ότι δεν θα υποστηρίξει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά θα αποφασίσει να μην ψηφίσει, καθώς θεωρεί ότι το σύμφωνο συμβίωσης είναι αρκετό.

Καλλιάνος για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο, θα απέχω από την ψηφοφορία, αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης


Διαφ.


Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο, θα απέχω από την ψηφοφορία, αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, τόνισε ότι συγχαίρει τον πρωθυπουργό που δεν έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, θα πράξει με βάση την συνείδηση του και δεν θα ψηφίσει, αναφέροντας ότι αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης, με μια απλή τροποποίηση. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η Άννα Καραμανλή της ΝΔ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η θέση μου σε ένα καθαρά συνειδησιακό ζήτημα, δεν έρχεται σε αντίθεση με την πλήρη και απόλυτη στοίχιση μου δίπλα στη Νέα Δημοκρατία και δίπλα στον πρωθυπουργό μας κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αγαπημένοι μου φίλοι, με απόλυτο σεβασμό σε όλες και όλους σας, είχα υποσχεθεί, ότι με το θάρρος της γνώμης μου, όταν θα ενημερωνόμουν πλήρως και αναλυτικά για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα έκανα δημόσια δήλωση για να εξηγήσω τι προτίθεμαι να κάνω όταν θα έρθει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και δημοσίευσε βίντεο, εξηγώντας τη στάση που θα τηρήσει.

Δείτε την ανάρτησή του

Δημήτρης Νατσιός για ομόφυλα ζευγάρια: Θέλουν να ξεριζώσουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας

Την κατηγορία ότι προσπαθεί να ξεριζώσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, απέδωσε στη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, από την Ολομέλεια, με αιχμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η γονεϊκότητα δεν είναι απλά δικαίωμα, αλλά θεόσταλτο δώρο, είπε ο κ. Νατσιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας, Άκης Σκέρτσου, σχολιάζοντας: Δεν ξέρουμε αν ανήκουμε στη Δύση, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ανήκουμε στη φύση και τον Τριαδικό Θεό.

Δείτε το βίντεο


Πηγή