Μεσολόγγι: «Ξέρουμε ότι δεν ζει! Τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται. Αν μας έδιναν τον κρεοπώλη για 5 λεπτά…» – Συγκλονίζει η αδερφή του Μπάμπη (Video)


Μεσολόγγι: «Ξέρουμε ότι δεν ζει! Τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται. Αν μας έδιναν τον κρεοπώλη για 5 λεπτά…» – Συγκλονίζει η αδερφή του Μπάμπη (Video)


Διαφ.


Ένα δράμα ζει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, τον οποίον οι συγγενείς του αναζητούν εδώ και 15 μέρες, ζητώντας από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να πει όλη την αλήθεια. Επίσης, αποκαλύψεις για το παρελθόν του 50χρονου κρεοπώλη έφερε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα

Η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα, υποστήριξε συντετριμμένη πως «ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δεν ζει και περιμένουμε να ομολογήσει (σ.σ. ο κατηγορούμενος κρεοπώλης)», μιλώντας το πρωί (19/01) στον ALPHA.

«Από όσο γνωρίζω μετά την απολογία του στον ανακριτή δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση οπότε εφόσον δεν έσπασε εκείνο το βράδυ δεν θα το κάνει ποτέ εκτός κι αν το έδιναν σε εμάς. Τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται από την αστυνομία. Αν μας τον έδιναν 5 λεπτά θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης» ανέφερε μέσα σε όλα.

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου έχει τεμαχιστεί» – Φρικιαστική εκτίμηση Γρήγορη Λέων για τον 31χρονο στο Μεσολόγγι

Φρικιαστική εκτίμηση Γρήγορη Λέων για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι με τον έμπειρο ιατροδικαστή να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο 31χρονος να έχει τεμαχιστεί. Επίσης, «έσπασε» την σιωπή του συγγενής του 36χρονου μάρτυρα «κλειδί».

«Πιθανότατα το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου έχει τεμαχιστεί»

«Επειδή η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια δυσκολία ακόμα και αν βρεθεί η σορός. Πιθανώς να βρεθεί μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες. Δυστυχώς όταν η σορός είναι εκτεθειμένη σε αέρα ή σε περιβάλλον πιο υγρό, γίνεται πιο γρήγορα η διαδικασία της αποσύνθεσης», σχολίασε ο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega.

Στη συνέχεια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σορός να έχει τεμαχιστεί και να σκορπιστεί σε διάφορα σημεία:

«Πιθανά, εάν βρεθεί, θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για έναν ιατροδικαστή. Ωστόσο, βάζουμε ένα ενδεχόμενο: θα είναι ακέραια η σορός; Ή θα είναι μια σορός που έχει τεμαχιστεί; Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλο το προφίλ του ανθρώπου. Ένα σώμα 70 κιλών είναι δύσκολο να μετακινηθεί. Εκεί πρέπει να δούμε εάν υπήρχε συνεργός ή εάν τεμαχίστηκε και σκορπίστηκε σε διάφορα σημεία», τόνισε ο κ. Λέων.


Πηγή