Μεσολόγγι: Είχε παντρευτεί με 26χρονη φοιτήτρια το 2015 ο κρεοπώλης – Αποκαλύψεις "βόμβα" από φίλη του για το παρελθόν του (Video)


Μεσολόγγι: Είχε παντρευτεί με 26χρονη φοιτήτρια το 2015 ο κρεοπώλης – Αποκαλύψεις “βόμβα” από φίλη του για το παρελθόν του (Video)


Διαφ.


ΜεσολόγγιΜπάμπης Κούτσικος: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 50χρονου κρεοπώλη έφερε στο φως η εκπομπή Super Κατερίνα με φίλη του απο παλιά να αποκαλύπτει ότι υπήρξε παντρεμένος το 2015 μ3 26χρονη φοιτήτρια του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Παράλληλα, η φίλη του ανέφρε ότι δεν προκαλούσε και ήταν ήρεμος.

Επίσης, στο κάδρο των ερευνών μπήκε ακόμα ένα πρόσωπο κομβικής σημασίας, καθώς στίγμα του κινητού του βρέθηκε στο σημείο που είχε αφήσει ίχνη για τελευταία φορά ο 31χρονος.

Αποκαλύψεις φίλης του κρεοπώλη στη Super Κατερίνα

Μεσολόγγι: «Παρακαλώ ΜΙΛΗΣΤΕ, να τον βρούμε για να τελεσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του» – Σπαρακτική έκκληση της αδερφής του Μπάμπη (photo)

Σπαρακτική είναι η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ώστε να μιλήσουν όσοι ξέρουν ώστε να βρεθεί το πτώμα του 31χρονου για να γίνει η κηδεια και να ηρεμησει η ψυχή του, την ίδια ώρα όπου νέα στοιχεία έρχονται στο φως περί κυκλωματος τοκογλυφίας.

Σπαρακτική έκκληση της αδερφής του Μπάμπη

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασαπη για ανθρωποκτονια με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπης κουτσικος να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασαπη,που είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικειοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελεσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια απαλυνετε τον πόνο μας»


Πηγή