Κύκλωμα μ@στροπεί@ς ανηλίκων: Ελεύθεροι υπό όρους δύο κατηγορούμενοι (video)


Κύκλωμα μ@στροπεί@ς ανηλίκων: Ελεύθεροι υπό όρους δύο κατηγορούμενοι (video)


Διαφ.


Κολωνός: Για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κλήθηκαν να απολογηθούν σήμερα μια νεαρή γυναίκα και ένας 64χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης.

Η 26χρονη, που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας, καθώς έκλεινε ραντεβού στα νεαρά κορίτσια και τα συνόδευε κιόλας στα ερωτικά ραντεβού, αφέθηκε ελεύθερη, ενώ της επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 64χρονος, ο οποίος φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές επί αμοιβή με τις συγκεκριμένες νεαρές κοπέλες και μάλιστα πολλές φορές πλήρωνε το ποσό των 150 αλλά και 200 ευρώ για κάθε ερωτική τους συνάντηση, αφέθηκε επίσης ελεύθερος υπό τον όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και με εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα έφτασαν και απολογήθηκαν τρεις ακόμα συλληφθέντες από το συγκεκριμένο κύκλωμα: Μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, ένας 34χρονος Έλληνας – ο οποίος φέρεται πως φωτογράφιζε τα κορίτσια, τα ανέβαζε σε ιστοσελίδες, και ένας 54χρονος, ο οποίος φέρεται πως ήταν πελάτης των κοριτσιών. Οι δύο πρώτοι προφυλακίστηκαν.

«Η κόρη μου κλαίει από τη φυλακή. Ντρέπομαι να βγω από το σπίτι» – Ξέσπασε ο πατέρας της 31χρονης που προφυλακίστηκε για μαστροπεία ανήλικων (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Εύη Γιαρκιά μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας της 31χρονης μητέρας που προφυλακίστηκε, καθώς κατηγορείται για μαστροπεία ανήλικων στον Κολωνό. Επίσης, “έλυσε” την σιωπή του 54χρονος που κατηγορείται για προώθηση ανήλικων κοριτσιών.

Ξέσπασε ο πατέρας της 31χρονης που προφυλακίστηκε για μαστροπεία ανήλικων

«Με την κόρη μου έχω μιλήσει. Την έχω ρωτήσει αν έχει κάτι να κρύψει και μου είπε όχι. Την κρατάνε άδικα. Έχει ένα παιδί στο σπίτι. Ήρθε ο εγγονός μου και μου είπε όταν την είδε, να η μαμά. Καθένας λέει ό,τι θέλει αλλά ένας είναι ο δικαστής. Αυτός έχει την τελευταία λέξη. Αισθάνομαι άσχημα για τα αλβανικά μέσα γιατί έδειξαν τις φωτογραφίες μας… Την κοπέλα, την 17χρονη, την έχω δει σπίτι. Το μόνο λάθος που έκανε η κόρη μου, ήταν η παρέα μαζί της, αλλά την λυπήθηκε. Της έλεγε μην το κανείς, θα σου βρούμε μια δουλειά. Τα έχει πει και η ίδια και η κόρη μου…Τη ρώτησα:

«Πες μου, έχεις τίποτα να κρύψεις; Να ξέρουμε; Να ζητήσουμε μια συγγνώμη”. Αν είχε κάνει κάτι θα ζητούσαμε συγγνώμη από τα θύματα. Πιστεύω πως αυτή η βρωμιά θα βγει στη φόρα. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στην κόρη μου…

Έχω μιλήσει με τους γονείς της 17χρονης. Της είπα να πει όσα έγιναν. Της είπα δεν θέλω να πεις ψέματα, να πεις την αλήθεια όπως είναι. Η μητέρα της έκανε ό,τι θα έκανε κάθε μάνα. Η κόρη μου κλαίει από τη φυλακή και λέει πως είναι άδικα μέσα. Λέω ψέματα στο παιδί της πως η μαμά του έχει πάει για δουλειά κάπου αλλού… Ντρέπομαι να βγω από το σπίτι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή