Μίλησε «ανοιχτά» ο Σάκης Τανιμανίδης για Survivor και Γιώργο Λιανό: «Όταν σταμάτησα είχα πει ότι…» (video)


Μίλησε «ανοιχτά» ο Σάκης Τανιμανίδης για Survivor και Γιώργο Λιανό: «Όταν σταμάτησα είχα πει ότι…» (video)


Διαφ.


Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ANT1 βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης την Παρασκευή (19/1), όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για το Survivor.

Ο παρουσιαστής/παραγωγός μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή. Η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους είναι πλέον η προτεραιότητά του.

Μετά από σχετική ερώτηση από τον Γιώργο Λιάγκα, ο Σάκης Τανιμανίδης κλήθηκε να απαντήσει για το Survivor, με αφορμή τον νέο κύκλο που έκανε πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου.

«Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που ξέρω και μπορεί να κάνει τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Χωρίς να ακουστεί εγωιστικό, “έσπρωχνα” τους υπεύθυνους να…» (video)

Σύντομες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιώργο Λιανό.

«Χωρίς να ακουστεί εγωιστικό, “έσπρωχνα” τους υπεύθυνους να δούνε το ταλέντο του Γιώργου. Τον έχω σαν μικρό μου αδερφό κι είναι τόσο ταλαντούχο παιδί, που κάνει πολύ ωραία πράγματα. Οπότε, όταν κατάλαβαν κι έδωσαν στον Γιώργο αυτό που έπρεπε, δικαιώθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, Το ανακοίνωσε κι επίσημα στη Μελέτη το MEGA – Ανατροπή με Αρναούτογλου, σε ποιο κανάλι υπογράφει!

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν ήταν ποτέ υπέρ για το «I’m a celebrity». «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ υπέρ. Μου το είχαν προτείνει κι εμένα πολλά χρόνια πριν. Εκεί θέλει μια ιδιαίτερη περίπτωση καλεσμένων, που έπρεπε να πάρουν μέρος, αλλά όταν συνεργάζεσαι με κάποιους ανθρώπους και σου ζητούν να στηρίξεις κάποιο άλλο project επειδή έχει συνεργασία με την ομάδα παραγωγής, πρέπει κι εσύ ουσιαστικά να βάζεις πλάτη».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έκανα το Nomads το 2014 και πήγε πολύ καλά. Δε λέω ποτέ όχι στο να παρουσιάσω ριάλιτι».


Πηγή