Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου» – Πώς έγινε το μοιραίο φονικό


Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου» – Πώς έγινε το μοιραίο φονικό


Διαφ.


Άγρια δολοφονία στην Χαλκίδα: «Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου» φέρεται να είπε η σύζυγος του θύματος στην αστυνομία. Πώς έγινε το μοιραίο φονικό;

Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία έγινε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Για το περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο του θύματος, η οποία τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μία γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα της. «Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε.

Μάλιστα στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο μαχαίρια

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και εντόπισαν νεκρό τον άνδρα πεσμένο στο δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη του, ενώ έξω στο όχημα του 43χρονου βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίματα.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστιδα, η οποία είναι 39 ετών, έχουσα στα ρούχα της αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν ερωτική σχέση με την 39χρονη να μαχαιρώνει τον 43χρονο μετά από καβγά. Στο ΑΤ προσήχθη και η σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 43χρονος που ήταν ξυλουργός, βγήκε από το σπίτι του νωρίς το πρωί του Σαββάτου για να πάει στη δουλειά του. Λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να φύγει, εμφανίστηκε η 38χρονη και άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα. Τότε εκείνη άρχισε να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου.

Η σύζυγος του 43χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, καθώς τον παρακολούθησε και τους είδε μαζί.

Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του γνωρίζει τι συμβαίνει, θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση του με την 38χρονη. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί την απόφασή του και την απόρριψη και έτσι έφτασε στο έγκλημα.


Πηγή