Σπάραξε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσω»


Σπάραξε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσω»


Διαφ.


Σπάραξε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου: «Με τι καρδιά να σε αποχαιρετήσω» αναφέρει, μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.

Οι δυο τους συνδέονταν με πολύ στενή φιλία και ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησαν μαζί.

«Με τί καρδιά να σ ‘αποχαιρετίσω. Λατρεμένε μου αδερφέ. Καλή αντάμωση σέ ευχαριστώ για την αγάπη σου. Αθάνατος στην ψυχή και στην ζωή μου. Χάρη μου ανεπανάληπτε» έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Χάρης Κωστόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή – Η συγκινητική επιθυμία της οικογένειας του

Σε σχετική ανακοίνωση για το πότε και πού θα γίνει η κηδεία του τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου προέβη η οικογένειά του. Ποια είναι η επιθυμία τους;

Την Τρίτη (23/1/24) θα γίνει η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατος του τραγουδιστή, στιχουργού και συνθέτη Χάρη Κωστόπουλου, έχει βυθίσει στο πένθος τους ανθρώπους του ελληνικού τραγουδιού αλλά και τους θαυμαστές του, που τον στήριζαν σε κάθε βήμα του.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο λογαριασμό του στο Facebook, «η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας».

Συντετριμμένος ο Λευτέρης Πανταζής για τον Χάρη Κωστόπουλο: «Ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, δεν ήταν από αυτούς που κάνουν φασαρία»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πανταζής, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου. «Ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, δεν ήταν από αυτούς που κάνουν φασαρία» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Ένας καλός καλλιτέχνης. Έγραφε ωραία τραγούδια. Σε όλους είχε γράψει τραγούδια, όπως και σε εμένα. Είχαμε συνεργαστεί. Πάντα πήγαινα και τον έβλεπα. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος. Ένας καλός καλλιτέχνης, κι ένας καλός μπουζουξής. Οι συνεργασίες που είχα μαζί του ήταν πολύ ωραίες, δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Αυτά θυμάμαι. Και όσες φορές είχα βρεθεί έξω μαζί του, πίναμε κανένα καφεδάκι στη Γλυφάδα, ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, δεν ήταν από αυτούς που κάνουν φασαρία. Και τα τραγούδια που έγραφε και έλεγε ο ίδιος, κάνανε επίσης επιτυχία. Καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στην οικογένειά του» είπε φανερά στεναχωρημένος ο Χάρης Κωστόπουλος.


Πηγή