«Καρφώνει» Βελόπουλο η Τζώρτζια Κεφαλά: «Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες»


«Καρφώνει» Βελόπουλο η Τζώρτζια Κεφαλά: «Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες»


Διαφ.


«Κάρφωσε» τον Κυριάκο Βελόπουλο η Τζώρτζια Κεφαλά για το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή, δίνοντας τη δική της εξήγηση για το συμβάν. «Έλεγε σε μαθητές να γίνουν καλοί χριστιανοί και πατριώτες» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

xΤο πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Γεια σου» και είπε: «Μιλούσε από το βήμα και οι υπόλοιποι παρακολουθήσαμε τα λεγόμενά του. Κάποια στιγμή μιλούσε σε κάποια στιγμή απευθύνθηκε σε μαθητές που είχαν επισκεφτεί τη Βουλή. Τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσετε, να γίνετε καλοί χριστιανοί, ορθόδοξοι, πατριώτες, αυτά που λέει συνήθως».

Η Τζώρτζια Κεφαλά συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας: «Τους μιλούσε για αρκετή ώρα και το θεώρησα όχι σωστό να έρχονται τα παιδιά και να τους γίνεται ένας προσηλυτισμός αντί μία εκπαιδευτική εκδρομή που θα παρακολουθήσουν μια δημοκρατική διαδικασία. Έβλεπαν έναν άνθρωπο να τους κάνει κατήχηση.

Οπότε έκανα μια επέμβαση και του είπα “κύριε Βελόπουλε μην απευθύνεστε στα παιδιά, απευθυνθείτε σε εμάς”. Και εκείνη τη στιγμή έλεγε “είστε μητέρα εσείς”. Τώρα τι εννοούσε ακριβώς πραγματικά δεν το γνωρίζω, αν είναι μητέρα των παιδιών ή αν είμαι σωστή μητέρα και δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, τόνισε: «Του είπα “δεν θα κάνω διάλογο μαζί σας αυτή τη στιγμή” γιατί είναι και έξω από τους κανόνες της Βουλής όλο αυτό. δεν με πειράζει το σχόλιο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για το τι μητέρα είμαι».

“Χειροκρότημα” Βελόπουλου στον Οικονομόπουλο: «Εύγε για την διαφωνία του περί τεκνοθεσιας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!» (photo)

Το “χειροκρότηα” του Κυριάκου Βελόπουλου εξασφάλισε ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τις δηλώσεις του περί τεκνοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Κυριάκος Βελόπουλος “έγβαλε το καπέλο” στον Νίκο Οικονομόπουλο και έγραψε τρα εξής:

«Οι “δικαιωματιστές” είναι εκείνα τα… “δίποδα” που μπορούν να διαφωνούν ελεύθερα, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να φιμωνονται όταν διαφωνούν μαζί τους! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ! Πάει ο Βολταίρος, στον Οικονομόπουλο θα “κολλούσαν”;Εν κατακλείδι…εύγε στον Οικονομόπουλο για την διαφωνία του περί τεκνοθεσιας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!!! #βελοπουλος»


Πηγή