«Καρφί» Τσιμτσιλή σε Άντζελα Δημητρίου: «Συνήθως οι μανούλες λένε "ας κάνω εγώ ένα βήμα πίσω να ηρεμήσει το παιδί μου"…» (video)


«Καρφί» Τσιμτσιλή σε Άντζελα Δημητρίου: «Συνήθως οι μανούλες λένε “ας κάνω εγώ ένα βήμα πίσω να ηρεμήσει το παιδί μου”…» (video)


Διαφ.


Τοποθέτηση για τον τσακωμό της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.

Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια, γι’ αυτό και μόλις η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την πλησίασε, εκείνη αντέδρασε αμήχανα και ψέλλισε μονάχα λίγες λέξεις. Το γεγονός αυτό θέλησε να σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο αργότερα στον αέρα στον αέρα της εκπομπής.

«Είναι αυτή η άβολη στιγμή που μπορεί να περνάς μια κρίση με έναν άνθρωπο που αγαπάς – μαμά και κόρη εν προκειμένω – και επειδή είσαι διάσημος το μαθαίνει όλος ο κόσμος. Τι το ήθελαν το unfollow; Όπως και να’ χει, όταν είσαι ένας άνθρωπος αναγνωρίσιμος και ξέρεις ότι αυτό το unfollow δε θα περάσει έτσι στα μαλακά, είναι σαν να θες να… Λέει το ρεπορτάζ ότι κάποια στιγμή στην περιοδεία στην Αμερική έγινε ένας μεγάλος καβγάς μπροστά σε άλλα άτομα και έτσι μαθεύτηκε. Λογικά. αυτά τα άτομα θέλησαν να δουν αν τα βρήκαν και τα λοιπά, και έτσι να αποκάλυψαν και το unfollow.

Με την Άντζελα Δημητρίου δε γνωρίζομαι προσωπικά, αλλά έχω έναν θαυμασμό για το πώς έχει κινηθεί ως άνθρωπος. Εγώ καταλαβαίνω ότι δε θέλει να τροφοδοτήσει καθόλου και καλά κάνει. Συνήθως στους μεγάλους καβγάδες, σε σχέσεις μεγάλης αγάπης, πρέπει ένας από τους δύο να κάνει πίσω και συνήθως οι μανούλες λένε “ας κάνω εγώ ένα βήμα πίσω να ηρεμήσει το παιδί μου”», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Πηγή