Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός του (video)


Τραγικός επίλογος στο Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε η σορός του (video)


Διαφ.


Τραγική ήταν η στιγμή έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου, το απόγευμα της Δευτέρας (22/1), όταν η μητέρα του Μπάμπη πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε η σορός του παιδιού της.

«Το παιδί μου», ούρλιαξε η μητέρα του Μπάμπη, που είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι στις 4 Ιανουαρίου. Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια, όπου είχαν εστιάσει οι Αρχές τις έρευνες τους. Στον “αέρα” της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, και ενώ οι συγγενείς του Μπάμπη περιμένουν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση.

Έγκλημα στην Χαλκίδα: «Αγαπούσε ο ένας τον άλλον αρρωστημένα» – Συγκλονίζει συγγενής της 39χρονης για την σχέση της με το θύμα (video)

Άγνωστο παραμένει το κίνητρο πίσω από την δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα χέρια 38χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα όσα ισχυρίστηκε συγγενής της κατηγορούμενης ο 43χρονος φέρεται να διέδιδε φήμες για την 38χρονη διασύροντας την στο χωριό και προκαλώντας προβλήματα στο γάμο της.

«Υπήρχε μια παλιά ιστορία, καθένας πήρε το δρόμο του. Αυτός παντρεύτηκε και κάποια στιγμή άρχισε στο χωριό να λέει διάφορα γιατί έχει πάει με κάθε γυναίκα και τι είχε κάνει. Αυτό εξόργιζε τον γαμπρό μου, τσακωνόντουσαν και αυτή τώρα μάλλον για να πείσει τον άντρα της ότι δεν είχε κάνει τίποτα με αυτόν, πήγε τον σκότωσε. Ο ένας αγαπούσε τρελά τον άλλον. Ίσως αρρωστημένα όπως λέμε» σημείωσε συγγενής κατηγορούμενος στο T-live.


Πηγή