Άφησε πίσω το παρελθόν, άλλαξε δουλειά: Χαρούμενος στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς μετά την περιπέτεια που πέρασε (photo)


Άφησε πίσω το παρελθόν, άλλαξε δουλειά: Χαρούμενος στη νέα του ζωή ο Θύμιος Μπουγάς μετά την περιπέτεια που πέρασε (photo)


Διαφ.


Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του έχει ανοίξει ο Θύμιος Μπουγάς, ο «άνθρωπος με τη μάσκα» που υπέστη άγριο bullying στον Πύργο και η ιστορία του «άγγιξε» το πανελλήνιο.

Η εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ τα όσα είχε βιώσει είχαν συγκινήσει και προβληματίσει αρκετό κόσμο, σε κάθε σημείο της χώρας. Ο άνθρωπος που δεν άντεξε να είναι παρίας της κοινωνίας και να χλευάζεται από ανθρώπους που δεν τον γνώριζαν, αποτραβήχτηκε από όλους και έζησε για λίγες ημέρες κρυφά. Πιο κρυφά και από τη «ζωή στη σκιά» που είχε μέχρι τότε για να μην έρχεται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους, προκειμένου να μην τον κοροϊδεύουν για το πρόβλημα που είχε μετά από ένα ατύχημα.

Δείτε επίσης: Ζει και «αναπνέει» ξανά: H νέα φωτογραφία του Θύμιου Μπουγά μετά τη μεγάλη περιπέτεια τα λέει όλα!

Όμως, ο Θύμιος βρέθηκε, έλαβε τη στήριξη που έπρεπε από οικογένεια, φίλους και απλό κόσμο και επέστρεψε σε μια φυσιολογική κανονικότητα. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Νατάσα Μποζίνη –που είχε κινητοποιηθεί και όταν εξαφανίστηκε ο Θύμιος- o 39χρονος άνδρας εγκατέλειψε τον Πύργο και βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει μάχη για το μέλλον του. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που της έστειλε ο ίδιος ο Θύμιος.

Ο Χριστός και η Παναγία μαζί του: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατά στον Λευκό Πύργο και μας συγκινεί

Παναγιώτης Ραφαήλ: Αισιόδοξα νέα από τον μικρούλη που αγαπά όλη η Ελλάδα.

Η βόλτα του

Ο μικρός μαχητής είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να κάνει γονιακή θεραπεία και να παλέψει με τη νωτιαία μυική ατροφία. Σήμερα μας συγκινεί ξανά καθώς τον βλέπουμε να περπατάει στη Θεσσαλονίκη και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη!», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.

Λίγες ημέρες πριν, ο Παναγιώτης Ραφαήλ γιόρτασε τα πέντε του χρόνια. «5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ!» έγραψαν οι γονείς του στο facebook.

Δείτε το βίντεo


Πηγή