«Στους -19 βαθμούς με παγωμένο χιόνι…»: Βόμβα με τον καιρό από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο!


«Στους -19 βαθμούς με παγωμένο χιόνι…»: Βόμβα με τον καιρό από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο!


Διαφ.


Καιρός σήμερα 23/01: Για το κρύο που ταλανίζει κυρίως την Βόρεια Ελλάδα μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος στην τηλεόραση της ΕΡΤ, τονίζοντας πως η Φλώρινα σήμερα ξημέρωσε στους 19 βαθμούς! Απίστευτο…

Αν και το κρύο παραμένει η σημερινή ημέρα θα είναι γενικά μια ηλιόλουστη ημέρα σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται μόνο στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Δείτε επίσης: «Μέχρι τέλος του μηνός…»: Συναγερμός για τον χιονιά από τον Τάσο Αρνιακό

Στην Φλώρινα στο σταθμό της ΕΜΥ το θερμόμετρο έπεσε στους -19 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη και την Καστοριά ακόμα και -10 βαθμούς Κελσίου, στη Λάρισα και την Τρίπολη -5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι παραμένουν βόρειοι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.

Και την Τετάρτη ο ισχυρός παγετός θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, ενώ η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία το μεσημέρι, αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ αναμένεται τσουχτερό κρύο. Πιθανόν λίγο η θερμοκρασία να πέσει ξανά την Κυριακή, όμως ο γενικά αίθριος καιρός θα διατηρηθεί.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιόλουστος αλλά κρύος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο στο παρακάτω βίντεο:


Πηγή