Μεσολόγγι: Ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό – Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε για το εντοπισμό της σορού του Μπάμπη (Video)


Μεσολόγγι: Ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό – Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε για το εντοπισμό της σορού του Μπάμπη (Video)


Διαφ.


Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) σε ελώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε για το εντοπισμό της σορού του Μπάμπη

Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μεσολόγγι: Βρέθηκε φυσίγγιο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης (Video)

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, οπότε είναι παρόμοιο με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα.

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, οπότε είναι παρόμοιο με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα.

Ωστόσο, οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την εξαφάνισε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ σε τι κατάσταση βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη 18 ημέρες μετά.


Πηγή