Υγρή «απειλή» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Καμπανάκι» για 5 περιοχές (video)


Υγρή «απειλή» από τον Γιάννη Καλλιάνο – «Καμπανάκι» για 5 περιοχές (video)


Διαφ.


Καιρός: Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη (24/1), σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

αναμένονται τοπικές βροχές μόνο σε περιοχές της κεντρικής Εύβοιας, ίσως στις Σποράδες, σε τμήματα της βόρειας Κρήτης και στο Καστελόριζο.

Στις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας θα υπάρξουν νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, αλλά θα εναλλάσσονται και με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 14 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 7 – 11 βαθμούς στα βόρεια, στους 11 -14 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 10 – 15 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες και μικροδιαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πλέον έως 6 – 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης αναμένεται να είναι αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα εξαφανιστούν.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι καλός με εξαίρεση κάποιες περιοχές του Αιγαίου, όπου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.


Πηγή