Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν του είπα με τι θέλω να ασχοληθώ, μου απάντησε πως…» – Η αποκάλυψη για την αντίδραση του πατέρα της για τη δημοσιογραφία (Video)


Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν του είπα με τι θέλω να ασχοληθώ, μου απάντησε πως…» – Η αποκάλυψη για την αντίδραση του πατέρα της για τη δημοσιογραφία (Video)


Διαφ.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» την αντίδραση του πατέρα της όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ηΣταματίνα Τσιμτσιλή για Χρηστίδου – Γερμανού.

«Ο μπαμπάς μου όταν ζούσε και του είπα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος μου λέει αφού δεν έχουμε κάποιον γνωστό. Του λέω “δεν πειράζει, θα κάνω την προσπάθειά μου”. Και μου απάντησε “Σε αυτές τις δουλειές αν δεν έχεις γνωστό ή συγγενή δεν προχωράς”. Του είπα ότι θα προσπαθήσω!» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας τα “έχωσε” στην Τσιμτσιλή: «Δύο φορές ο ίδιος συνεργάτης την οδήγησε σε λάθος! Πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι…»

Στη συγγνώμη που ζήτησε ξανά σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Γιάννη Στάνκογλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό». Επίσης, σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας τα “έχωσε” στην Τσιμτσιλή

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια.

Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ. Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη».


Πηγή