Πέτρος Κουσουλός για Πισπιρίγκου: «Λυπάμαι τη Ρούλα, νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της» (Video)


Πέτρος Κουσουλός για Πισπιρίγκου: «Λυπάμαι τη Ρούλα, νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της» (Video)


Διαφ.


Ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η αγόρευση της εισαγγελέως για την ενοχή ή μη της 34χρονης από την Πάτρα.

«Τη λυπάμαι, νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη στην απολογία της»

«Λυπάμαι τη Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί από την εμπειρία μου στο δικαστικό ρεπορτάζ νιώθω ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστη στην απολογία της. Δεν είχε έναν δικηγόρο να την συμβουλεύσει. Αν το παρατηρήσετε διεξοδικά στο 70 με 80% της απολογίας της αναλώθηκε στο να μιλάει για τον Μάνο Δασκαλάκη. Όταν λοιπόν η ίδια η δικαιοσύνη σου αποδίδει ως κίνητρο τον Δασκαλάκη, το πιο χαζό πράγμα που μπορείς να κάνεις στην απολογία σου είναι να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του».

«Δεν έχω κάποια κόντρα με τον κύριο Κούγια, σαφώς και είναι ένας έμπειρος ποινικολόγος, εγώ όμως νιώθω ότι πήγε απροετοίμαστη. Κάποιος θα έπρεπε να την βοηθήσει αυτή τη γυναίκα», κατέληξε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Τα ευρήματα που αποκαλύψαμε χάλασαν το αφήγημα! Κανονικά θα έπρεπε…» – Αποκαλύψεις “βόμβα” Πέτρου Κουσουλού για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την επίθεση που δέχτηκε (Video)

Ένα αδιανόητο επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Παρασκευή (10/11) έξω από τα δικαστήρια ανάμεσα σε συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, την ώρα που έδινε ζωντανά συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγο μετά το συμβάν, κατά του δημοσιογράφου και εκδότη, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε και μήνυση για εξύβριση εναντίον του Πέτρου Κουσουλού, χωρίς προφανή αιτία, σε μια προσπάθεια να φιμωθεί η δημοσιογραφική έρευνα.

«Τα ευρήματα που αποκαλύψαμε χάλασαν το αφήγημα! Κανονικά θα έπρεπε…»

Σήμερα ο Πέτρος Κουσουλός ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ΑΝΤ1, όπου περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν εκείνη την μέρα:

«Τους ενδιαφέρει ότι εγώ τους χάλασα τ η σούπα και το “αφήγημα”. Αν ήθελα να λάμψει η αλήθεια όπως λένε, θα έπρεπε να με ευχαριστούν κάθε μέρα για αυτά που έχω κάνει για να βγει η αλήθεια. Η ΕΣΗΕΑ έχει βγάλει μια απόφαση ότι η συνεισφορά μου αυτή στην υπόθεση έχει ανοίξει τα μάτια των αρχών. Μου έκαναν μηνύσεις μετά από αυτό» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Με τον Μάνο Δασκαλάκη έχω επικοιωνία. Ποτέ δεν μου είπε να μην κάνω τη δουλειά μου. Δεν με έχει ενοχλήσει. Με το που ασκήθηκε δίωξη ήρθε στο γραφεί και μου έδωσε την πρώτη συνέντευξη. Θέλει να λάμψει η αλήθεια. Δεν θα χρεώσουν το αφήγημα όταν καταδιακαστεί δεν θα φταίει η ίδα αλλά όλοι οι άλλοι...» ανέφερε μεταξύ αλλων ο δημοσιογράφος.


Πηγή