Εφιάλτης στον Άγιο Παντελεήμονα: «Δράκος» των ασανσέρ χτυπά τη νύχτα – Ανήλικες κατήγγειλαν σ@ξου@λική επίθεση από άγνωστο (video)

Εφιάλτης στον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστος δράκος των ασανσέρ χτυπά τη νύχτα – Ανήλικοι αναφέρουν σ@ξου@λική επίθεση σε βίντεο.

Εφιάλτης στον Άγιο Παντελεήμονα: Δράκος των ασανσέρ χτυπά τη νύχτα – Ανήλικες κατήγγειλαν σ@ξου@λική επίθεση από άγνωστο (video)


Διαφ.


Καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές έκαναν δύο ανήλικες κοπέλες στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής για έναν άγνωστο άνδρα που τους επιτέθηκε στον δρόμο έχοντας σ@ξουαλικό κίνητρο.

Η πρώτη καταγγελία σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έγινε από μια 14χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας. Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, της έκανε χαρακτηριστικά χειρονομία ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Η ανήλικη κοπέλα έδωσε περιγραφές στους αστυνομικούς, ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός. Η ανησυχία έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένα δεύτερο κοριτσάκι 14ετών με καταγωγή από την Αλβανία αναφέροντας σε άλλο δρόμο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας.

Δείτε επίσης: Κύκλωμα μ@στροπείας: Είναι πολλά κορίτσια στη μέση, όλα ανήλικα – Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τη μητέρα που έκανε την καταγγελία!

Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν τα φώτα και αρχισε να της μιλάει αγγλικά προσπαθώντας να την κρατήσει μέσα. Την θώπευσε, επιχείρησε να την βγάλει από το ασανσέρ, προφανώς για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του διαθέσεις. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές, έτρεξε και κατάφερε να φύγει. Οι αστυνομικοί έχουν περιγραφές και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα.

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Η φωτογραφία που φέρνει αντιμέτωπο τον κρεοπώλη με τις αντιφάσεις του – Τα 11 λεπτά και το μοιραίο ραντεβού

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Μια φωτογραφία που φέρνει αντιμέτωπο τον κρεοπώλη με τις αντιφάσεις του ήρθε στη δημοσιότητα. Τα 11 λεπτά και το μοιραίο ραντεβού ρίχνουν και άλλο φως στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου.

Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να βρεθεί το όπλο και το κινητό του Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι για να έχουν μια πιο πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση, χαρακτηριστικά στην απολογία του τόνισε ότι έχω τα χέρια μου καθαρά.

Ωστόσο, οι αρχές έχουν εντοπίσει όλες τις αντιφάσεις του από την πρώτη του κατάθεση, με τον ίδιο να παραμένει ακάθεκτος στο ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Η προφυλάκισή του ορίστηκε και επίσημα, μετά την εύρεση της σορού του άτυχου Μπάμπη, στις φυλακές Κορυδαλλού και προαυλίζεται μόνος του για λόγους ασφαλείας.

Η κάμερα του Live News βρέθηκε στο σημείο όπου οι δύο άντρες βρέθηκαν και σημειώθηκε η δολοφονία.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων έχει βρεθεί και μια φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας όπου για απόσταση ενός λεπτού ο κρεοπώλης έκανε 11 λεπτά.

Τι ακριβώς έκανε σε αυτό το μεσοδιάστημα; Πού είχε σταματήσει;


Πηγή