Φοβισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν»


Φοβισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν»


Διαφ.


Αναφορά στις καταλήψεις που γίνονται στα ελληνικά πανεπιστήμια έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας τον φόβο του να πάει.

Την ίδια στιγμή, Συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου: «Εγκρίναμε μια ιστορική μεταρρύθμιση καταργώντας το κρατικό μονοπώλιο στα Πανεπιστήμια» (video)

«Ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη, και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δε μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν, είπα να μην το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό», δήλωσε στον Status της Θεσσαλονίκης.

«Η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια.

Όπως είπε, μάλιστα, «με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω, γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Άστο».

ΣΥΡΙΖΑ: Η ατάκα της Τζάκρη που τους άφησε όλους άναυδους – «Η αλήθεια είναι ότι τον… ήπιαμε» (video)

Άναυδους άφησε η Θεοδώρα Τζάκρη όλους εκείνους που βρίσκονταν στο ακροατήριο μίας κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Το βράδυ της Τετάρτης (24/1), η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετείχε σε εκδήλωση, αναπτύσσοντας μία σειρά θεμάτων, κάνοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία και αυτοκριτική για χειρισμούς του κόμματος.

Την ώρα που τελείωνε την τοποθέτηση της, αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, κάνοντας χρήση μίας φράσης που άφησε σύξυλους τους ακροατές. «Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’», είπε η βουλευτής προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο.

Τι άλλο ανέφερε για τους αγρότες

Αναφερόμενη στους αγρότες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομία, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής.

Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη στα social media

« Παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει του συνεδρίου με την Οργάνωση Μελών Βέροιας. Μια συγκέντρωση σε όμορφο κλίμα, μια παραγωγική συζήτηση με μεγάλη συμμετοχή!

Προχωράμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματός μας. Μαζί θα κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυβέρνηση ξανά!»


Πηγή