Αντιπαθητικός και… πλούσιος ο Αλέξης Παππάς – Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor


Αντιπαθητικός και… πλούσιος ο Αλέξης Παππάς – Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής από το Survivor


Διαφ.


«Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»… Με αυτό το τραγούδι τον αποχαιρέτησαν χαρούμενοι οι συμπαίκτες του από το προηγούμενο Survivor, αλλά ο «μοναχικός λύκος» του παιχνιδιού, δεν πτοήθηκε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, εξαργύρωσε με πολλούς τρόπους την δημοφιλία του και συμφώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει μέρος και φέτος.

Περιμένοντας λοιπόν και αυτή την φορά να αρπάξει την κατάλληλη ευκαιρία, με την φήμη του «αντιπαθητικού και κακού» να τον ακολουθεί, ο επαγγελματίας πλέον παίκτης reality, ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να ξεχωρίσει, και να παίζει έστω και αρνητικά το όνομά του στο διαδίκτυο.

Και εάν σε ορισμένους παίκτες η αντιπάθεια κοινού και συμπαικτών, τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και είναι εξαφανισμένοι, με τον Παππά δεν ισχύει κάτι τέτοιο… Εκπαιδευμένος στα reality, ξεκάθαρα κόβει το νήμα της πρωτιάς του πιο αντιπαθητικού παίκτη και στο φετινό Survivor. Και ενώ το κοινό είναι σε αναμονή να τον δει να σκοτώνεται με τον Τζέιμς Καφετζή, που θα μπει σε λίγο καιρό στο παιχνίδι, τον πρόλαβε στον… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή