Survivor 2024: Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης – Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του


Survivor 2024: Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης – Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του


Διαφ.


Survivor 2024: Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Χρήστος Βολικάκης μαζί με την Κρίστη Καθάργια μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του πρώτου και την ήττα στην μονομαχία για την δεύτερη

Οι δύο «Κόκκινοι» του Survivor 2024 γυρνάνε στην κανονική τους ζωή και στα αγαπημένα τους πρόσωπα και αφήνουν τις δυσάρεστες στιγμές του ριάλιτι πίσω τους.

Η Κρίστη Καθάργια έκανε γνωστή την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την αναμονή του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης μαζί με τον πρώην πλέον συμπαίκτη της.

Στο βίντεο μάλιστα που δημοσίευσε, είδαμε πως ο Χρήστος Βολικάκης δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη των Διασήμων, αφού έκανε μπάνιο, χτενίστηκε και ξυρίστηκε.

Survivor 2024: Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης - Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του (video)

Survivor 2024: Αγνώριστος ο Χρήστος Βολικάκης - Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του (video)

Survivor 2024: Η ανάρτηση της συζύγου του Χρήστου Βολικάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι

Survivor 2024: Ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και η σύζυγός του προέβη σε μια ανάρτηση, περιμένοντας τον να γυρίσει σπίτι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας στο χθεσινό επεισόδιο ξέσπασε κατά των συμπαικτών του για τις στρατηγικές και τα σχόλια που ανακάτεψαν την ομάδα του.

«Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς», είπε ο Χρήστος Βολικάκης ο οποίος ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Χρήστος Βολικάκης σύντομα θα βρίσκεται στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Μαυροειδή με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του Χρήστου Βολικάκη ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 2024, η σύζυγός του έκανε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές: «Να χαμογελάς στη ζωή σου ότι και να τύχει», έγραψε η Ελπίδα Μαυροειδή.

ανάρτηση της συζύγου του Χρήστου Βολικάκη


Πηγή