Συγκινεί η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Μετά από 40 μέρες πας στον μπαμπά…»


Συγκινεί η Γωγώ Γαρυφάλλου για τον Νίκο Φλωρινιώτη: «Μετά από 40 μέρες πας στον μπαμπά…»


Διαφ.


Σε μία νέα ανάρτηση προχώρησε η Γωγώ Γαρυφάλλου 40 μέρες μετά το θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη και συγκίνησε με όσα έγραψε.

Οι δυο τους ήταν πραγματικά σαν αδέλφια με την αγάπη να τους δένει μιας και είχαν συνεργαστεί όλοι μαζί όσο ακόμη ζούσε και ο αείμνηστος Γιάννης Φλωρινιώτης. Την ίδια ώρα, ξέσπασε και ο αδερφός του Νίκου Φλωρινιώτη.

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Τζον Τζον της όπως τον αποκαλούσε.

«Τζον Τζον μου, μετά από 40 μέρες πας στον μπαμπά. Θέλω να τον κάνεις μια σφικτή αγκαλια και να του πεις ότι υποσχέθηκα να προσέχω την Αννούλα του.

Τώρα το λέω και σε εσένα μωρό μου, την αδελφούλα σου δεν θα αφήσω να την πειράξει κανείς, θα είμαι κοντά της σε όλα …

Νίκο μου, μου λείπεις πολύ, όμως ξέρω ότι τώρα όλος ο παράδεισος θα λάμπει από την λάμψη σου άγγελε μου, γιατί είσαι το πιο φωτεινό αστέρι του ουρανού.

Νίκο μου είσαι Φίρμα! Θα Σ’αγαπαω για πάντα …..».

Άννα Φλωρινιώτη: «Δεν έχω πενθήσει ακόμα για τον αδελφό μου – Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος»

Για την πρόσφατη απώλεια του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη από καρκίνο μίλησε η Άννα Φλωρινιώτη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν τον έχει πενθήσει ακόμα και θα κινηθεί νομικά για το ιατρικό λάθος.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, η Άννα Φλωρινιώτη ανέφερε πως δέχεται στήριξη από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τους πρώην συντρόφους της. Παράλληλα, αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία του Νίκου Φλωρινιώτη.

«Μία φορά παντρεύτηκα τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε ένα υπέροχο παιδάκι με μια υπέροχη γυναίκα. Όλες οι σχέσεις που είχα είναι δίπλα μου, αλλά λίγο παραπάνω αυτός με τον οποίο ήταν να παντρευτώ», εξομολογήθηκε η Άννα Φλωρινιώτη.

Για τον θάνατο του αδελφού της: «Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό (σ.σ τον γιατρό) μόνο για παραδειγματισμό», τόνισε η Άννα Φλωρινιώτη μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.


Πηγή