«Ράγισε» καρδιές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το συγκινητικό βίντεο του τραγουδιστή με την ανάπηρη σκυλίτσα του (video)


«Ράγισε» καρδιές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το συγκινητικό βίντεο του τραγουδιστή με την ανάπηρη σκυλίτσα του (video)


Διαφ.


Ο Mιχάλης Χατζηγιάννης έδειξε για ακόμα μία φορά τα αισθήματά του απέναντι στα ζώα, αυτήν τη φορά βοηθώντας την σκυλίτσα του Ζάνη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Με την ευκαιρία, δείτε την είδηση που συγκλόνισε τον τραγουδιστή.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αλλά και στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, o δημοφιλής τραγουδιστής βοηθά το σκυλάκι να μπει σε ειδικό αμαξίδιο για να την πάει βόλτα καθώς δεν μπορεί να περπατήσει με τα πίσω της πόδια.

Το βίντεο έχει «πλημμυρίσει» από σχόλια αγάπης των χρηστών προς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ιδιαίτερη φροντίδα προς το συμπαθές σκυλάκι του.

«Κόκαλο» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την οδοντόκρεμα στο στόμα: «Θα σε σκοτώσω ρε» – Η επική φάρσα που του σκάρωσε φίλη του

Μια επική φάρσα σκάρωσε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη αγαπημένη του φίλη καθώς ο Κύπριος καλλιτέχνης όπως έπλενε αμέριμνος τα δόντια του, εκείνη μπούκαρε στον χώρο και τον τρόμαξε. Η αντίδρασή του ήταν απλά απολαυστική, αφού αμέσως ξεκίνησε να τρέχει ξοπίσω της για να την προλάβει.

«Θα σε σκοτώσω ρε… Έλα…», ακούγεται να λέει ο καλλιτέχνης. «Ξύπνησα για τα καλά! “Τουντη φορά ε γλύτωσε την”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την “μυστηριώδη” γυναίκα στο πλευρό του, την νυχτερινή “τσάρκα” στην Αθήνα αλλά και το… βίντεο στη κυπριακή διάλεκτο.

Συγκινεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το σπίτι στα Κατεχόμενα: «Χτύπησα την πόρτα, μας άνοιξε μία κυρία και τότε έγινε κάτι απίστευτο»

Για το σπίτι τους στα Κατεχόμενα και τις στιγμές που βρέθηκε με τη μητέρα του στο παλιό τους σπίτι μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συγκίνησε. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγησή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στο Λονδίνο ως φοιτητές και γυρίζοντας πίσω παντρεύτηκαν. Παντρεύτηκαν μια εβδομάδα πριν από την τουρκική εισβολή και εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, όπως 200.000 πρόσφυγες», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Μια φορά πήγα με την μητέρα μου στην Κερύνεια, όταν άνοιξαν τα οδοφράγματα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ενώ νομίζεις πως είναι κάτι μακρινό ήμασταν σε 12 – 13 λεπτά στην Κερύνεια από την Λευκωσία. Κάναμε μια ώρα να βρούμε το σπίτι κι, όταν το βρήκαμε, η μητέρα μου ήταν στα όρια να λιποθυμήσει», περιγράφει στη συνέχεια ο τραγουδιστής και τα λόγια του καθηλώνουν.

«Πήρα την πρωτοβουλία, χτύπησα την πόρτα κι άνοιξε μια καλλιεργημένη κυρία μιλήσαμε στα αγγλικά μας, κατάλαβε και μπήκαμε μέσα. Η μάνα μου ήταν μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, το ίδιο και ο πατέρας μου. Τότε, έγινε κάτι απίστευτο: η γυναικά αυτή πήγε σε μια κάμαρα κι έφερε στην μητέρα μου 4 πίνακες που είχε ζωγραφίσει, όταν ήταν μικρή και τους είχε κρατήσει από το 1974», αφηγείται αμέσως μετά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.


Πηγή