Τα «έσπασε» στην Ελένη Φουρέιρα η Δήμητρα Βαμβακούση – «Δεν κατεβαίνει το παιδί – Με τόσα χορευτικά που έκανες…» (video)


Τα «έσπασε» στην Ελένη Φουρέιρα η Δήμητρα Βαμβακούση – «Δεν κατεβαίνει το παιδί – Με τόσα χορευτικά που έκανες…» (video)


Διαφ.


Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα με τον Αντώνη Ρέμο διασκέδασαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Δήμητρας Βαμβακούση για την πεθερά της.

Η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου βρέθηκε στο καμαρίνι της pop star ζητώντας τις συμβουλές της για την εγκυμοσύνη της, αφού σύντομα η Δήμητρα Βαμβακούση θα μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Λοιπόν, ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό και ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Με τόσα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο, μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει», σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα.

Εξομολόγηση Δήμητρας Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη: «Αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε…» (video)

Μία αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Βαμβακούση, στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό του συζύγου της που θα ήθελε οπωσδήποτε να πάρει το παιδί τους, αφήνοντας υπονοούμενα πως σκέφτονται ήδη να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους με ένα δεύτερο μωρό, Επίσης, μίλησε για τα κιλά που έχει πάρει ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Θεό. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε και ένα περιστατικό bullying που βίωσε ως δασκάλα σε μικρότερη ηλικία.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Ο Γιώργος είναι stand by με ελικόπτερο, σε περίπτωση που χρειαστεί να έρθει… Έχω καλό γιατρό, το έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου, πιστεύω θα πάει καλά», είπε αρχικά για το γεγονός πως ο Ντάνος χρειάζεται να λείπει πολλές ημέρες της εβδομάδας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και για τους φόβους της για τη στιγμή της γέννας.

«Θα ήθελα να έχει τα μάτια του, αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε», ανέφερε σε άλλο σημείο και συμπλήρωσε: «Δε θα ήταν άντρας μου ο Γιώργος αν δεν είχε Θεό μέσα του. Ήταν τόσο μπαμ που δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς συνέβη και τι ερωτεύτηκα σε εκείνον. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα σχέση καθόλου».

«Είμαι 20+ κιλά, το σώμα το ξαναφτιάχνουμε, δεν αγχώνομαι», ανέφερε τέλος η Δήμητρα Βαμβακούση.


Πηγή