Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο – Ένας νεκρός μέσα στον ναό της Αγίας Μαρίνας (video)


Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο – Ένας νεκρός μέσα στον ναό της Αγίας Μαρίνας (video)


Διαφ.


Πυροβολισμοί έπεσαν σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια λειτουργίας, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού μέσου T24, η ένοπλη επίθεση έγινε στον ναό της Αγίας Μαρίας στην περιοχή Sarıyer Büyükdere, την ώρα της λειτουργίας.

Δείτε επίσης: Άγριο «κράξιμο» στην Τουρκία για το εισιτήριο στην Αγία Σοφία: «Έχει γίνει οίκος εμπορίου…»

Η ίδια πηγή κάνει λόγο για δύο δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Μπήκαν στην εκκλησία και άνοιξαν πυρ.

Οι πιστοί έπεσαν στο έδαφος για να γλυτώσουν από τα πυρά, ωστόσο, ένα άτομο έπεσε νεκρό από πυροβολισμό στο κεφάλι. Ενώ άγνωστος αριθμός ατόμων τραυματίστηκε.

Οι δράστες, μετά την επίθεση, το έσκασαν από το σημείο.

Greek Mafia: Στο «φως» φωτογραφίες ντοκουμέντα από τις δολοφονίες Σκαφτούρου – Ρουμπέτη (video)

Greek Mafia: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από επιθέσεις που πραγματοποίησε η μαφιόζικη συμμορία, που εμπλέκεται στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Με την ευκαιρία, δείτε τους διαλόγους των εκτελεστών που συγκλονίζουν.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντα απεικονίζονται τα άτομα της μαφιόζικης συμμορίας, που πραγματοποίησαν επίθεση σε βενζινάδικο τον Ιούνιο του 2023 στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα μέλη της συμμορίας πυρπόλησαν φορτηγά, εντός των οποίων υπήρχε μηχάνημα για την κατασκευή λαθραίων τσιγάρων.

Άλλες φωτογραφίες αφορούν την επίθεση σε εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική, έξι ημέρες μετά, δηλαδή στις 16 Ιουνίου 2023. Τουλάχιστον οχτώ άτομα, βαριά οπλισμένα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προχώρησαν σε εμπρησμό, των εγκαταστάσεων που περιείχαν καπνό και τσιγάρα.


Πηγή