«Ασπίδα» Χρήστου Δάντη για Νταλάρα: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show»


«Ασπίδα» Χρήστου Δάντη για Νταλάρα: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show»


Διαφ.


Τον Χρήστο Δάντη συνάντησε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τον γνωστό καλλιτέχνη να μιλά για την πορεία του, να παίρνει θέση για τις αντιδράσεις γύρω από τον Γιώργο Νταλάρα ενώ μίλησε και για τον «πόλεμο» που δέχεται φέτος η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

«Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα αλλά έχουν γράψει ιστορία».

«Ασπίδα» Χρήστου Δάντη για Γιώργο Νταλάρα

Τάχθηκε στη συνέχεια υπέρ του Γιώργου Νταλάρα λέγοντας πως μόνο σεβασμό θα έπρεπε να δείχνει κανείς σε έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς και του βάρους του.

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του… Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά καλό είναι είμαστε πιο γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια».

Χρήστος Δάντης και Γιώργος Νταλάρας

«Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω».

«Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας» κατέληξε.

Άκρως αποκαλυπτικός ο Χρήστος Δάντης: «Με την Ασημίνα γνωριστήκαμε στα social media, με τρόμαξε όταν…»

Στην εκπομπή «Έλεος» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκαν στα social media και τρόμαξε όταν κατάλαβε ότι έχει αισθήματα για ένα τόσο νεότερο άτομο. Με την ευκαιρία, «βόμβα» έπεσε για τον επικείμενο…γάμο τους.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε για τη σύντροφό του:

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια.

Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις»

Η γνωριμία του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Με την Ασημίνα γνωριστήκαμε στα social βέβαια. Δεν ήξερε καν ποιος είμαι! Ανέβασε ένα στόρι και της έπιασα την κουβέντα. Τυχαία το είδα, με ανέφερε και μου βγήκε. Τον τελευταίο χρόνο αυτό με τα social έχει παραγίνει. Το Tik Tok έχει περισσότερη πλάκα», συμπλήρωσε για τη γνωριμία τους.


Πηγή