Survivor spoiler 28/1: «Off the record…» – Aποκάλυψη Γιώργου Κατσαούνη για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5


Survivor spoiler 28/1: «Off the record…» – Aποκάλυψη Γιώργου Κατσαούνη για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5


Διαφ.


Survivor spoiler 28/1: Ο Γιώργος Κατσαούνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, «I Love ΣουΚου», το πρωί της Κυριακής 28/1, κατά την οποία σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor αυτή τη χρονιά, προχωρώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις για τον Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν ήταν και ο πιο αγαπητός παίκτης, αφού πολλές φορές κατέληγε να τσακώνεται με τα πρόσωπα της ίδιας ομάδας, προκαλώντας εντάσεις, ωστόσο υπήρξε ο λόγος που ο πρώτος αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αφού τσαντίστηκε τόσο πολύ μαζί του και με την συμπεριφορά του που πήγε να παίξει ξύλο με εκείνον. Την ίδια στιγμή, δεν χάρισε κάστανα η Σοφιάννα Αβραμάκη στην Ασημίνα.

 Aποκάλυψη Γιώργου Κατσαούνη για Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη για τον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη 2 χρόνια μετά το Survivor 5

Σύμφωνα με όσα είπε, όμως, δεν ήταν ο μόνος. Μιλώντας για την απουσία του Άρη Σοϊλέδη από τον κύκλο που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε πως θα έπρεπε να βρίσκεται ξανά στον Άγιο Δομίνικο αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης, όμως επισήμανε πως: «Τον Άρη δεν τον θέλει πολύ η παραγωγή». Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η παρατυπία που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. «Πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη off the record», εξήγησε ο ίδιος.


Πηγή