Πειραιάς: Πέθανε 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ – Δύο συλλήψεις


Πειραιάς: Πέθανε 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ – Δύο συλλήψεις


Διαφ.


Έφυγε από τη ζωή ένας 18χρονος ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια νυχτερινής του εξόδου στον Πειραιά, το βράδυ Σαββάτου (27/1).

Τα ξημερώματα της Κυριακής, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε επίσης: Θρήνος στον Βόλο: Πέθανε βρέφος μόλις 11 ημερών – Νοσηλευόταν ωχρό, με ψυχρά άκρα

Για τη σοβαρή υπόθεση γίνεται έρευνα από τις Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του νεαρού για να διαλευκανθούν, πλήρως, τα αίτια του θανάτου του.

Δύο συλλήψεις ατόμων με όπλα

Σημειώνεται πως από την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στο μπαρ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους όπλα.

Νεκρός 18χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ στον Πειραιά

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για δύο άνδρες 37 και 42 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το μπαρ και προέβαλαν σθεναρή αντίσταση.

Ειδικότερα, στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, βγάζοντας ο καθένας από ένα πιστόλι. Οι ένστολοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Διαπιστώθηκε πως ένα από τα πιστόλια είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2020 από αστυνομικό, ενώ κατασχέθηκαν και 20 φυσίγγια.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για – κατά περίπτωση – επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δράμα στο δράμα στην Αττική: Δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες – Ένας νεκρός και τραυματίες (video)

Δύο νέα τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ Σαββάτου (27/1) και τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1) στην Αττική, με το ένα από αυτά να είναι θανατηφόρο. Ενώ πριν λίγες ημέρες, 4 νεκροί και 2 τραυματίες σε δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες.

Λίγο μετά τις 22:00, στη διασταύρωση των οδών Κάλβου και Β. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία της περιοχής.

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στη Λεωφόρο Αμφιθέας, καθώς οδηγός αυτοκινήτου που φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε νεαρά -κατά πληροφορίες- άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.


Πηγή