Αποκαλυπτικός Σπύρος Μπιμπίλας: «Έβρισε την Καινούργιου, την πήρα στην αγκαλιά μου και έκλαιγε» (video)


Αποκαλυπτικός Σπύρος Μπιμπίλας: «Έβρισε την Καινούργιου, την πήρα στην αγκαλιά μου και έκλαιγε» (video)


Διαφ.


Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», ο οποίος ανάμεσα σε όσα είπε, αποκάλυψε ένα περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών. Εγώ έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο που με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μη μου στείλουν κάμερα, και του μίλησα άσχημα.

«Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτήν τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα. Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο και τους δημοσιογράφους: «Ο Πάνος Βλάχος έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα» είπε ο ηθοποιός για το θέμα που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ακόμα και όταν έκανα “πεσίματα” δεν με μείωσε κανείς…» (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη γνωριμία της με τον Τάσο Ριζόπουλο και την πρώτη τους συνάντηση πριν αρκετά χρόνια, θυμήθηκε το επαγγελματικό της παρελθόν την εποχή που ήταν ρεπόρτερ και έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ήμουν ρεπόρτερ στο Mega. Ήμουν πολύ τυχερή αλλά είχα και περίεργες συμπεριφορές. Ποτέ δεν με μείωσε κανένας. Ακόμα και σε “πεσίματα” σε μεγάλα ονόματα κανείς δεν μου είπε ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις.

Μπορεί κάποιοι να μη μου μιλούσαν αλλά το «ντροπή» δεν το είπε κανένας» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha.


Πηγή