«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Του έλεγα "θα στη φέρουν"» – Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (Video)


«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Του έλεγα “θα στη φέρουν”» – Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (Video)


Διαφ.


Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» που προσφέρει φαγητό σε δεινοπαθούντες.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος θα μεταβεί σήμερα Δευτέρα (29/1) αυτοβούλως στον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο ίδιος αρνείται ότι έχει διαπράξει τα συγκεκριμένα αδικήματα και δηλώνει ανοιχτός σε κάθε έλεγχο. Το θέμα προέκυψε μετά την αποκάλυψη πορίσματος από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, σύμφωνα με το οποίο ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», από το 2020 συγκρότησε εγκληματική οργάνωση μαζί με μια συγγενή του και έναν συνεργάτη του, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται να έπαιρνε τα χρήματα από τους πολίτες, τα έβαζε σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και σε εταιρείες τυχερών παιγνιδιών.

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Στη «Super Κατερίνα» μίλησε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο η οποία εμπλέκεται και αυτή στην υπόθεση διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται.

«Να ψάξουν να βρουν αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε. Σε εμένα μπαίνουν και πάνε και τα παίρνουν πολλές φορές και τη δική μου σύνταξη που παίρνω 280€. Ψέματα είναι αυτά, με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Εγώ του έλεγα “θα στη φέρουν” με τέτοιους αγώνες. Δεν φοβάται, τι να φοβηθεί».


Πηγή