MasterChef: Μητέρα διαγωνιζόμενου η γυναίκα που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στην Κρήτη – Οι τραγικές ιστορίες πίσω από το μοιραίο τροχαίο (video)


MasterChef: Μητέρα διαγωνιζόμενου η γυναίκα που σκοτώθηκε σε δυστύχημα στην Κρήτη – Οι τραγικές ιστορίες πίσω από το μοιραίο τροχαίο (video)


Διαφ.


Τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Λυγαριά έχασε μια 59χρονη γυναίκα, ενώ ένα ακόμα αγοράκι 2 ετών δίνει μάχη στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα που δεν τα κατάφερε και «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ήταν μητέρα του Κρητικού σεφ Στάθη Αυγουστάκη, ο οποίος είναι θείος του παιδιού που νοσηλεύεται. Ο Σεφ δέχεται πληθώρα μηνυμάτων στα social media για συλληπητήρια.

Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για την 59χρονη Μαρία Καραμανιά οδηγό του μοιραίου Colt στη Λυγαριά από το οποίο βγήκαν με ελαφρά τραύματα η νύφη της 31 ετών όμως σε βαριά κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις το 21 μηνών εγγονάκι της θανούσας και παιδί της 31χρονης.

Δράμα στο δράμα στην Αττική: Δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες – Ένας νεκρός και τραυματίες (video)

Δύο νέα τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ Σαββάτου (27/1) και τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1) στην Αττική, με το ένα από αυτά να είναι θανατηφόρο. Ενώ πριν λίγες ημέρες, 4 νεκροί και 2 τραυματίες σε δύο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες.

Λίγο μετά τις 22:00, στη διασταύρωση των οδών Κάλβου και Β. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής. Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία της περιοχής.

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα Κυριακής στη Λεωφόρο Αμφιθέας, καθώς οδηγός αυτοκινήτου που φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε νεαρά -κατά πληροφορίες- άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά.


Πηγή