Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστος τράπερ ξυλοκόπησε φοιτητή – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με αιμάτωμα στο κεφάλι (video)


Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστος τράπερ ξυλοκόπησε φοιτητή – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με αιμάτωμα στο κεφάλι (video)


Διαφ.


Σε αναζήτηση γνωστού τράπερ είναι οι Αρχές, ύστερα από καταγγελία σε βάρος του για επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο ξυλοδαρμός συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στην οδό Συγγρού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το ertnews.gr, ο 22χρονος, που ήταν μαζί με την παρέα του, αναγνώρισε τον τράπερ και αμέσως δέχτηκε επίθεση από αυτόν.

Ο 25χρονος τράπερ φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι στο κεφάλι του – κοινώς του έριξε κουτουλιά – και ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με συνέπεια να βρεθεί στο έδαφος.

Θυμηθείτε επίσης: Ληστεία σε ATM: « Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους» – «Έσπασε» την σιωπή του ο Έλληνας τράπερ που συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης (video)

Ο 22χρονος, σύμφωνα με το thestival.gr, αφού επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και πήγε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ ο δράστης δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναζητείται.

Αποτροπιασμός στην Άρτα: 55χρονος ξυλοκόπησε βάναυσα την 98χρονη μητέρα του

Ένας 55χρονος από την Άρτα κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, επειδή εξύβρισε και ξυλοκόπησε την 98χρονη μητέρα του σε χωριό του δήμου Καραϊσκάκη, ενώ φέρεται να της έδωσε κλωτσιές σε όλο το σώμα της.

Υπενθυμίζεται, ότι αποσωληνώθηκε το 4χρονο αγοράκι που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, επειδή άκουσαν τις φωνές και κραυγές της υπέργηρης γυναίκας.

Αποτροπιασμός στην Άρτα: 55χρονος ξυλοκόπησε βάναυσα την 98χρονη μητέρα του

Ευτυχώς η 98χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αυτοί που γνωρίζουν τον 55χρονο, φέρεται να μιλούν για έναν προβληματικό άνθρωπο που έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Ο 55χρονος αφού πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο πέρασε αυτόφωρο σήμερα το πρωί κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Το δικαστήριο θα συνεχιστεί αύριο.


Πηγή