Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Νεκρός 59χρονος οδηγός – Παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο (video)


Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Νεκρός 59χρονος οδηγός – Παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο (video)


Διαφ.


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (30/1) στη Θεσσαλονίκη με έναν 59χρονο οδηγό να χάνει τη ζωή του στην Εγνατία Οδό όταν παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγωδία που βίωσε ο πατέρας του Master Chef.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοιραία για τον 59χρονο από τη Ρουμανία παράσυρση σημειώθηκε γύρω στις 2:30.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 59χρονος κινείτο με το αυτοκίνητό του στην Εγνατία Οδό και είχε σταματήσει ανάμεσα στον κόμβο του Προφήτη και τον κόμβο του Βαγιοχωρίου προκειμένου να αλλάξει λάστιχο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε τον 59χρονο με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 56χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Τραγωδία στη Κρήτη: Τροχαίο σοκ – Νεκρή η γιαγιά, χαροπαλεύει το 21 μηνών εγγόνι της

Σε τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον ΒΟΑΚ λίγο πριν την Λυγαριά και από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το 21 μηνών αγοράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti.gr η γιαγιά του μικρού παιδιού που επέβαινε και εκείνη στο ίδιο όχημα, άφησε τα ξημερώματα την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν.

Η άτυχη 59χρονη, εκτός από τα σοβαρά τραύματα στα πόδια, είχε υποστεί και εσωτερικά τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και δυστυχώς υπέκυψε.

Σημειώνεται ότι το 21 μηνών εγγονάκι της νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα και το μικρό παιδί βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.


Πηγή