Survivor 2024 spoiler 30/01: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 30/01: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 30/01: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση που θα ανακοινωθεί το βράδυ της Τρίτης;

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η ομάδα των Διάσημων είναι αυτή που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να κληθούν να βγάλουν κάποιον δικό τους στον τάκο.

Ήδη οι πρώτοι δύο υποψήφιοι είναι ο Ρομπ και ο Σωτήρης Λαμάι, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει ως τρίτος υποψήφιος άλλος ένας άνδρας από τους Μαχητές.

Ο Άγγελος δεν ένιωθε καλά και είναι στο νοσοκομείο, οπότε βγαίνει εκτός λίστας. Έτσι μένουν Σταμάτης, Φάνης και Περπατάρης.

Survivor 2024 Σταμάτης

Σύμφωνα με πληροφορίες η κάλπη θα δείξει τον Σταμάτη, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι τόσο κοντά όσο οι άλλοι δύο παίκτες με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Survivor 2024: Επική στιγμή με τη Δαλάκα να μιμείται τον Βολικάκη – Δεν σταματούσαν να γελάνε Αντωνά και Λιανός (video)

Survivor 2024: Στο σημερινό (29/1) επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να φέρνει στη μνήμη της τον πρώην συμπαίχτη της, Χρήστο Βολικάκη την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο.

Η Δαλάκα έφερε πόντο στην ομάδα της και έτσι είχε ανεβασμένη διάθεση. Ο τρόπος μάλιστα που χτύπησε τα πόδια της στον πάγκο τους θύμισε τον Βολικάκη. Στη συνέχεια, λοιπόν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Λιανός μιμήθηκαν τον ολυμπιονίκη και τον τρόπο, που περπατούσε με τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάει σε γέλια.

Η στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μιμείται τον Χρήστο Βολικάκη

«Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης!», είπε η Μαρία Αντωνά. «Πολύ βάραγε τα πόδια. Του έλεγα, ότι έτριζαν τα πατώματα….Με τρέλανε, πήγαινε εκεί που έτρυζε το ξύλο, να μου ”γυρίζει” το μυαλό, δεν υπάρχει χειρότερο από το να με ξυπνήσεις», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Δαλάκα.


Πηγή