Σκηνές ντροπής ξανά από παιδιά στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που η 15χρονη δέχεται την επίθεση από τις δύο ανήλικες


Σκηνές ντροπής ξανά από παιδιά στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που η 15χρονη δέχεται την επίθεση από τις δύο ανήλικες


Διαφ.


Θύμα επίθεσης από δύο ανήλικες κατήγγειλε ότι έπεσε μία 15χρονη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε στην καταγγελία, η μία ανήλικη την χτυπούσε και η άλλη κατέγραφε την επίθεση με το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα φαίνεται ότι οι ανήλικες ανέβασαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται η επίθεση. Από ότι φαίνεται στο βίντεο εμπλέκονται περισσότερα από δύο κορίτσια. Η 15χρονη δέχτηκε την επίθεση σε πυλωτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας.

Αρχικά συνομιλεί με ένα κορίτσι που της επιτέθηκε, στη συνέχεια ένα δεύτερο κορίτσι τη φτύνει και ένα τρίτο τη χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο. Το κορίτσι πέφτει κάτω κρατώντας το μάτι της, ενώ μια τέταρτη κοπέλα καταγράφει την επίθεση σε βίντεο που έχουν επενδύσει με μουσικό κομμάτι.

Δύο κορίτσια που επιτέθηκαν στη 15χρονη έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και βρίσκονται στο τμήμα ανηλίκων, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: «Ο 23χρονος έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και είναι ακόμα διασωληνωμένος στην εντατική» – Ο ξυλοδαρμός από τον τράπερ Ricta

Θεσσαλονίκη: «Ο 23χρονος έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και είναι ακόμα διασωληνωμένος στην εντατική» ανέφερε η θεία του. Διαβάστε όλο το χρονικό του ξυλοδαρμού από τον τράπερ Ricta.

Ο νεαρός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και από το απόγευμα του Σαββάτου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μιλώντας στο protothema.gr, η θεία του 23χρονου τονίζει ότι οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για την οικογένεια και ότι έχουν υποβάλει μήνυση κατά των δύο αντρών που φέρεται να χτύπησαν τον ανιψιό της.

«Το παιδί έχει βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί και περιμένουμε ενημέρωση», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 23χρονος είχε βγει με την παρέα του το βράδυ της Πέμπτης σε ένα μαγαζί για να πιουν μία μπύρα και όλα έγιναν όταν έφυγαν από εκεί. «Ξέρουμε ότι περπατούσαν για να επιστρέψουν στο σπίτι και ότι αυτοί οι δύο βρέθηκαν στον δρόμο τους. Αυτό που έχει τώρα μεγαλύτερη σημασία είναι να γίνει καλά το παιδί», σημειώνει.

Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άτομο, φέρεται να επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα. Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.


Πηγή