«Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο»: Νεκρή μόλις στα 30 της η Ιωάννα Λυκοτραφίτη, το σπαρακτικό "αντίο" του συζύγου της


«Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο»: Νεκρή μόλις στα 30 της η Ιωάννα Λυκοτραφίτη, το σπαρακτικό “αντίο” του συζύγου της


Διαφ.


Ο Παύλος Κυριακίδης εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον απώλεια της συζύγου του, Ιωάννας Λυκοτραφίτη, μέσω ενός μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ιωάννα έφυγε από τη ζωή σε πολύ νέα ηλικία, μόλις 30 ετών.

Την ίδια στιγμή, πλήθος ομογενών έδωσαν το «παρών» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Χιούστον, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στην 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη.

Το σπαρακτικό “αντίο” του συζύγου της

«Ο άγγελός μου στη γη από σήμερα πλέον είναι άγγελός μου στον ουρανό. Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλό παράδεισο. Αναπαύθηκε η ψυχούλα σου και πλέον δεν θα πονάς άλλο. Στεναχωριέμαι για όλα αυτά που δεν προλάβαμε να ζήσουμε, αλλά σε ευχαριστώ για όλα έζησα δίπλα σου. Είσαι ο δικός μου ήρωας».

Νεκρή μόλις στα 30 της η Ιωάννα Λυκοτραφίτη, το σπαρακτικό 'αντίο' του συζύγου της

Τα συλλυπητήρια από τον Ηρακλή

Η ανακοίνωση του Ηρακλή για τη σύζυγο του Κυριακίδη: «Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ πληροφορήθηκε για τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του πρώην ποδοσφαιστή της ομάδας μας, Παύλου Κυριακίδη, Ιωάννας, η οποία “έφυγε” για τη “γειτονιά των Αγγέλων” σε ηλικία μόλις 30 ετών. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον Παύλο Κυριακίδη και τους οικείους του για τη μεγάλη τους απώλεια. Καλό Παράδεισο Ιωάννα. Κουράγιο Παύλε…»


Πηγή