Survivor 2024 spoiler 31/01 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης φεύγει απόψε!


Survivor 2024 spoiler 31/01 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης φεύγει απόψε!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 31/01: Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor 2024; Ανδρική υπόθεση η μονομαχία…

Μετά την αποχώρηση της Κρίστης Καθάργια την περασμένη εβδομάδα, η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας αναμένεται να είναι ανδρική υπόθεση. Οι Μαχητές βρίσκονται στη δύσκολη θέση να έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ από τους Διάσημους στον τάκο θα βρεθεί ο έμπειρος Αλέξης Παππάς. Θα είναι αυτό αρκετό όμως για να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Αρχικά, από την πρώτη χαμένη ασυλία της εβδομάδας, υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ξανά ο Rob James, ο οποίος αυτή την φορά δεν κατάφερε να την γλιτώσει αφού και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν άνδρες. Από την δεύτερη χαμένη, οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος δεν έχει δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και εδώ που τα λέμε με κανέναν παίκτη στο Survivor. Η τρίτη και τελευταία μέρα έφερε στη θέση των ηττημένων τον Αλέξη Παππά, με τον ηθοποιός να βγαίνει υποψήφιος μαζί με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ο οποίος δόθηκε από τον MVP της εβδομάδας που ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου.

Survivor 2024 spoiler 31/01: Αυτός είναι ο παίκτης αποχωρεί!

Survivor 2024 spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Αρχικά να τονίσουμε πως επιβεβαιωμένο spoiler δεν έχουμε, αλλά αυτή την εβδομάδα χρειάζεται μια τεράστια έκπληξη για να μην πετύχουμε τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Μπορεί ο Rob James να είναι αδύναμος αγωνιστικά, όμως έχει καταφέρει κι άλλη φορά να παραμείνει στο παιχνίδι από την ίδια διαδικασία. Πιο δυνατοί αγωνιστικά είναι τόσο ο Αλέξης Παππάς όσο και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, με τον Σωτήρη Λαμάι να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη.

Επομένως θεωρούμε τεράστια έκπληξη να μην αποχωρήσει ο Σωτήρης Λαμάι. Δεν μπορούμε να δούμε πως θα πετύχει τόσες νίκες απόψε που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Άλλωστε αγωνιστικά είναι ο χειρότερος παίκτης βάση στατιστικών. Τώρα να κρατάει δυνάμεις για την πάρτι του; Ίδωμεν…

Survivor 2024 spoiler 31/01: Αυτός είναι ο παίκτης αποχωρεί!

Μόλις το Athensmagazine.gr έχει επιβεβαιωμένο spoiler θα σας το μεταφέρει…


Πηγή