Δυστυχώς, δυσάρεστα νέα για τον 13χρονο γιο τους: Εφιαλτικές στιγμές μετά την μάχη της Κέιτ Μίντλετον για την ζωή της


Δυστυχώς, δυσάρεστα νέα για τον 13χρονο γιο τους: Εφιαλτικές στιγμές μετά την μάχη της Κέιτ Μίντλετον για την ζωή της


Διαφ.


Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του γεγονότος ότι ο γιος της, ο Πρίγκιπας Τζορτζ, καλείται να φοιτήσει στο κολλέγιο Ίτον στο οποίο και θα είναι εσώκλειστος, όταν συμπληρώσει την ηλικία των 13 ετών, μιμούμενος τον πατέρα του, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Κι όλα αυτά ενώ πρόσφατα έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της

Η Κέιτ Μίντλετον είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σύμφωνα με τον Βρετανικό τύπο η Κέιτ Μίντλετον έχει έντονη αντίθεση εδώ και πολλά χρόνια σχετικά με την απόφαση να στείλουν τον Πρίγκιπα Τζορτζ στο κολέγιο Ίτον, το αυστηρό ίδρυμα αρρένων που είχε φοιτήσει και ο πατέρας του, Πρίγκιπας Γουίλιαμ. Παρόλα αυτά, γνωρίζει τη σημασία που έχει αυτή η επιλογή για τη βασιλική οικογένεια καθώς αποτελεί και παράδοση ετών.

Δυστυχώς, δυσάρεστα νέα για τον 13χρονο γιο τους: Εφιαλτικές στιγμές μετά την μάχη της Κέιτ Μίντλετον για την ζωή της
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock

Εσώκλειστος στο Ίτον ο Πρίγκιπας Τζορτζ

«Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι’ αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο Πρίγκιπας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο In Touch Weekly πηγή που γνωρίζει τα γεγονότα στο Παλάτι.

Ενώ η guardian μέσω της αρθρογράφου της, Ζόι Γουίλιαμς σχολίασε όσα ακούγονται για την Κέιτ Μίντλετον και έδωσε τη δική της γνώμη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι συμπάσχει με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ως μητέρα ενώ αναφέρεται και στην προσωπική της εμπειρία. Γράφοντας χαρατκηριστικά «Πέρασα απαίσια στο παρθεναγωγείο που ήμουν εσώκλειστη. Σύμφωνα με φήμες, το ίδιο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που θέλει να κρατήσει τον γιο της μακριά από ένα άλλο κολλέγιο για φοιτητές ιδίου φύλου».

«100% θέλουν να…» – Οι 7 λέξεις που είπαν η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά το χειρουργείο της

Σοκ επικρατεί στη Βρετανία μετά τη μυστηριώδη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, με το παλάτι να λέει ότι ήταν προγραμματισμένη και δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Από τότε που έγινε γνωστή η είδηση, οι φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας οργιάζουν, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία της επέμβασης. Τα σενάρια και οι πιθανότητες είναι πολλές, ωστόσο οι πληροφορίες που δίνει το Μπάκιγχαμ είναι με το σταγονόμετρο.

Η 42χρονη, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της στην ιδιωτική κλινική, θα παραμείνει στο κρεβάτι, από όπου και θα ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν ακυρωθεί μέχρι το Πάσχα, οπότε θα επιστρέψει, εφόσον όλα πάνε καλά.

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στέκεται στο πλευρό της συζύγου του, ενώ μάλιστα έχει ακυρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις και εμφανίσεις για να βρίσκεται δίπλα της.

Οι 7 λέξεις που είπαν η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά το χειρουργείο της

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν ένα νέο μότο μόλις επτά λέξεων μετά τον φόβο για την υγεία της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Καθώς η Κέιτ θα αναρρώνει στο κρεβάτι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα είναι αυτός που θα φροντίζει τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την κόρη τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ, καθώς και τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον μικρό Λούις.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, οι βοηθοί αποκάλυψαν ένα νέο μότο που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα η πριγκιπική οικογένεια: «100 τοις εκατό οικογένεια πρώτα, δουλειά μετά». Οι πηγές πρόσθεσαν επίσης: «Τα παιδιά είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα στο μέλλον».

Η ανακοίνωση του παλατιού για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, όταν η πριγκίπισσα Κέιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο: «Η Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της υγείας της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητος μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να επανέλθει σε όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».


Πηγή