Σοκαριστικό βίντεο στον Κολωνό: Η στιγμή που ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες


Σοκαριστικό βίντεο στον Κολωνό: Η στιγμή που ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες


Διαφ.


Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Star από τη στιγμή που ένα ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες στον Κολωνό.

«Πού θα πήγαινες ε; Πήρες το 100;» ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Star. Την ίδια στιγμή στη Θεσσαλονίκη κάμερα ασφαλείας δείχνει διαρρήκτες να αλωνίζουν ανενόχλητοι μέσα σε σπίτι.

Σε αυτό καταγράφεται η στιγμή που ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ, όταν οι δύο κακοποιοί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο. Ανέβηκαν τις σκάλες και εκεί τους εντόπισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τους ρώτησε ποιον ζητούν. Εκείνοι του επιτέθηκαν και άρχισε η «μάχη».

Η γυναίκα έπεσε πάνω στους διαρρήκτες και τότε, ο ένας από αυτούς, βρήκε την ευκαιρία να φύγει τρέχοντας και να αποφύγει τη σύλληψη.

«Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει κάτω και δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω. Τον στρίμωξα στη γωνία. Ο άλλος προσπάθησε να φύγει» είπε στο Star ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Δείτε το βίντεο

Κοσμηματοπωλείο έγινε στόχος… αγροτικού: Διαρρήκτες έσπασαν τα ρολά και μπούκαραν με την καρότσα (video)

Πρωτοφανής διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/9) στα Μέγαρα όταν αγροτικό όχημα εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο.

Η διάρρηξη έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα όταν οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν ως «πολιορκητικό κριό» την καρότσα του αγροτικού προκειμένου να σπάσουν τα ρολά ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου. Θυμηθείτε στο Κολωνάκι: Χειροπέδες στον κλέφτη που «ξάφριζε» κοσμηματοπωλεία με ηλεκτρικό πατίνι – Έτσι δρούσε χωρίς να γίνεται αντιληπτός

Αφού γκρέμισαν τα ρολά, οι δράστες μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν άγνωστο αριθμό κοσμημάτων. Τελικά, οι διαρρήκτες εγκατέλειψαν το αγροτικό αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Πηγή