Το άγνωστο παρελθόν της Τζένης Μελιτά: «Έδωσα πίσω το δαχτυλίδι μετά από χωρισμό, δεν…»


Το άγνωστο παρελθόν της Τζένης Μελιτά: «Έδωσα πίσω το δαχτυλίδι μετά από χωρισμό, δεν…»


Διαφ.


Μια αποκάλυψη για το «άγνωστο» παρελθόν της έκανε η Τζένη Μελιτά, αναφέροντας πως έχει δώσει πίσω δαχτυλίδι μετά από χωρισμό.

Η Τζένη Μελιτά μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σχολίασαν μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ την απόφαση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου να κρατήσει το μονόπετρο από τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Θα το δώσεις πίσω το δαχτυλίδι (σ.σ. όταν χωρίσεις). Εγώ πιστεύω ναι και το έχω δώσει. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι τόσο ακριβό. Δεν θα ήθελα να κρατήσω ένα δώρο αξίας. Μπορεί να είναι κάτι προσωπικό, μπορεί να έκανε κάποιον κόπο να το πάρει. Εμένα έτσι μου φαίνεται» είπε η Τζένη Μελιτά.

«Σε αυτό δεν έχεις άδικο γιατί ο άλλος σου κάνει ένα δώρο ότι αποδέχεσαι τη δέσμευση. Μπορεί να είναι κάτι που πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Έχεις δίκιο. Συγχαρητήρια είσαι πολύ καλή» απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχει να κάνει με καλοσύνη» απάντησε η Τζένη Μελιτά.

Δείτε το βίντεο

Πήραν τα «ζουμιά» τον Σεργουλόπουλο: «Συγγνώμη, θα ξανάρθουμε αύριο» – «Έκλεισε» όπως όπως η Τζένη Μελιτά (video)

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος προσπάθησε να «κλείσει» την εκπομπή της Τρίτης (23/1), ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», που παρουσιάζει με την Τζένη Μελιτά, ήταν η Ελένη Ροδά. Η ηθοποιός γνωρίζει τον παρουσιαστή από πολύ παλιά και μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Έχουμε μια αγάπη από παλιά», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την καλεσμένη του. «Από μικρό από τότε που πρωτοβγήκε, μωρό ήταν», συνέχισε η Ελένη Ροδά προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει. «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελένη να είσαι καλά», είπε και σταμάτησε να μιλάει, καθώς βούρκωσε από τη συγκίνηση.

Δείτε επίσης: «Σπαράξε» η Βάσω Λασκαράκη με την εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη – «Είχα φάει κλωτσιές…» (video)

Αμέσως έκανε νόημα στη συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά και τους συνεργάτες του να προχωρήσουν τη ροή του προγράμματος. Τότε η Τζένη Μελιτά ανέλαβε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Φωτάκο μου, αγόρι μου, τι ωραία που περνάμε, αυτή είναι εκπομπάρα παιδιά. Συγγνώμη, θα ξανάρθουμε αύριο».


Πηγή