Στεφανία Γουλιώτη: Είπε όσα θέλουν να «φωνάξουν» όλες οι γυναίκες με μία φράση (video)
Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου μιλώντας μεταξύ άλλων για τα κοινωνικά στερεότυπα και την θέση της γυναίκας στην κοινωνία.
Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Εύη Αδάμ.
«Ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας», είπε αρχικά.
Για την αποτυχία της στις εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο, σχολίασε: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, μου έλεγαν από μικρή πως μοιάζω στη Λαμπέτη, και πήγα σαν να ήμουν η Λαμπέτη, ε δεν ήμουν. Από τα 18 μου είχε γίνει αυτή η πλύση εγκεφάλου».
Αναφορικά με το «Maestro» και τη συμμετοχή της σε αυτό, είπε: «Η περιπλοκότητα και βάθος των σχέσων. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το πράγματα της παλιάς Ελλάδας, προσπαθεί να αναμασήσει ένα πράγμα, ενώ έρχονται άλλες σειρές από το εξωτερικό που βροντοφωνάζουν θέματα. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές».
Για τον ρόλο της γυναίκας, η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα και μια γυναίκα που δεν έχει επειδή δεν ήθελε να γίνει ή επειδή δεν τα κατάφερε και που τελικά είναι επιλογή της να μην το κάνει, πάντα έχει αναμετρηθεί με αυτό το status. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα, που είναι διαφορετικό από το να κάνω έναν γάμο και ένα παιδί για να αρέσω».
Τέλος, ανέφερε: «Βλέπω έναν μικροαστισμό γύρω μου, ειδικά από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media που προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας. Διαφωνώ με την τάση των επώνυμων ανθρώπων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους και μια πλευρά του εαυτού σου, του γονέα, που δεν σου ανήκει γιατί αυτή πλευρά σου ανήκει στο παιδί σου. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Άλλος θα σου πει “γιατί να μην μοιραστώ τη χαρά μου;”. Σαφώς, αλλά είναι σαν να διαφημίζεις ρούχο».
Πηγή