Μίλησε «ανοιχτά» ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά – «Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες» (video)


Μίλησε «ανοιχτά» ο Κωνσταντίνος Αργυρός για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά – «Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες» (video)


Διαφ.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ροζόπουλο και στο CosmoRadio, όπου μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για τον Σάκη Ρουβά.

«Διαλύονται σχήματα όταν υπάρχουν ανασφάλειες με τον εαυτό μας, όταν δεν μπορούμε να σκεφτούμε λογικά και όταν νιώθουμε ότι κάποιος δεν μας σέβεται. Τον σεβάστηκα τον Σάκη και ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου για το ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγει όποτε θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Το ίδιο ένιωσα και από αυτόν, δεν μπήκαμε ποτέ στη διαδικασία να πούμε ποιος είναι πρώτο όνομα και ποιος δεύτερο» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στα σχόλια ότι αντιγράφει τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι λογικό να έχω επηρεαστεί από τον Αντώνη Ρέμο και από πολλούς καλλιτέχνες στο παρελθόν. Έβλεπα έναν καλλιτέχνη και έλεγα “Α, αυτός μου αρέσει”».

Κόλαφος η Εύη Δρούτσα για Νίκο Μωραϊτη: «Δεν τον έζησε οικονομικά ο Ρουβάς τόσα χρόνια;»

Κόλαφος ήταν η Εύη Δρούτσα για τον Νίκο Μωραϊτη μετά τις δηλώσεις του για τον Σάκη Ρουβά, αναφέροντας πως τόσα χρόνια ο τραγουδιστής τον έζησε οικονομικά.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και δε «μάσησε» τα λόγια της.

«Τον Σάκη, μετά από τόσα χρόνια, ακόμα τον λατρεύει ο κόσμος. Ο κύριος Μωραϊτης εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα. Μου έχει κάνει ότι έχει κάνει σε όλους, έχει σηκώσει τον πήχη ψηλά χωρίς να χρειάζεται. Ποιον από τους δύο λατρεύει ο κόσμος; Ντρέπομαι που έχω γράψει για τον Σάκη Ρουβά; Δεν ξέρω πώς είναι οικονομικά ο Μωραϊτης.

Εάν τον ενοχλεί το αυτοκίνητο του Σάκη, δεν πρέπει από κανέναν που γράφει να παίρνει χρήματα. Αυτός όμως παίρνει πάρα πολλά. Το αυτοκίνητο του έφταιξε τώρα; Ο Σάκης Ρουβάς δεν έζησε οικονομικά τόσα χρόνια τον Νίκο Μωραϊτη; Δεν πήρε ποσοστά;», είπε η Εύη Δρούτσα.

Δείτε το βίντεο


Πηγή