Μαρτυρία "φωτιά" για Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Έστελνε εθελοντές να βγάζουν χρήματα από ΑΤΜ με μάσκες και κουκούλες. Πακιστανοί με τρίκυκλα φόρτωναν…» (Video)


Μαρτυρία “φωτιά” για Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Έστελνε εθελοντές να βγάζουν χρήματα από ΑΤΜ με μάσκες και κουκούλες. Πακιστανοί με τρίκυκλα φόρτωναν…» (Video)


Διαφ.


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο καθώς ακόμη μία νέα μαρτυρία για τα όσα περίεργα συνέβαιναν στην κοινωνική κουζίνα από εθελοντή στον ALPHA ήρθε στο φως, ο οποίος αποκάλυψε πως τον έστελνε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος τον έστελνε σε ΑΤΜ για να «τραβήξει» λεφτά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον “ρόλο” του γαμπρού του Πολυχρονόπουλου στον «Άλλο Άνθρωπο».

Μαρτυρία “φωτιά” για Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Πολυχρονόπουλος του έλεγε να βάλει μάσκα και κουκούλα για να μη φαίνεται το πρόσωπό του από τις κάμερες. Ο ίδιος εθελοντής σχολίασε παράλληλα πως ο Πολυχρονόπουλος είχε πάει στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του πολέμου με μια ξανθιά γυναίκα και μένανε σε σουίτα!

Την ίδια ώρα, ανέφερε πως τα τρόφιμα κρύβονταν στις τουαλέτες για να τραβηχτούν φωτογραφίες για τα social media ενώ Πακιστανοί με τρίκυκλα φόρτωναν τις δωρεές… Τέλος, αποκάλυψε πως συχνά ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας έβριζε τους εθελοντές και μάλιστα είχε κλωτσήσει έναν μπροστά στα μάτια του.


Πηγή